powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Χάθηκαν τα ίχνη 20χρονου στη Λευκωσία – Αγνοείται από τη Δευτέρα

Η Αστυνομία ζητά τη βοήθεια του κοινού για εντοπισμό του Eugen – Leonard Misea, 20 ετών, από τη Ρουμανία, ο οποίος ελλείπει από την οικία του στη Λευκωσία, από το απόγευμα της Δευτέρας 16 Οκτωβρίου 2017.
 
Ο ελλείπον περιγράφεται ως κανονικής σωματικής διάπλασης,  ύψους 1.72μ. περίπου, με κοντά καστανά μαλλιά. Κατά την αναχώρηση του από την οικία του φορούσε σκουλαρίκι στο κέντρο του άνω χείλους του στόματος του και ήταν ελαφρώς αξύριστος. Φορούσε επίσης, γκρίζο φούτερ, γκρίζο παντελόνι φόρμας και αθλητικά παπούτσια.
 
Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει άμεσα με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 20802222, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.
<

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Promotional Rep NewsFeed
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
;