Αννίτα και επίσημα η εκπρόσωπος Τύπου του Νίκου Αναστασιάδη

Με… φόρα από την προχθεσινή πανηγυρική εκδήλωση κατά την οποία ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης προέβη σε απολογισμό του κυβερνητικού έργου και εξήγγειλε την υποψηφιότητά του για τις επερχόμενες προεδρικές εκλογές, ο ΔΗΣΥ σφραγίζει και με επίσημο τρόπο τη στήριξή του προς τον Πρόεδρο Αναστασιάδη.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Νίκος Αναστασιάδης: Μια υποψηφιότητα για μια δεύτερη και τελευταία θητεία
 
Συγκεκριμένα, σε απογευματινή του συνεδρία το Πολιτικό Γραφείο του κόμματος θα συζητήσει και θα διαμορφώσει την πρότασή του για τις προεδρικές εκλογές, που φυσικά και δεν θα είναι άλλη από την παροχή στήριξης στην υποψηφιότητα του Προέδρου της Δημοκρατίας.
 
Η πρόταση που θα διαμορφωθεί σήμερα, θα τεθεί προς έγκριση σε έκτακτη συνεδρία του Ανωτάτου Συμβουλίου του ΔΗΣΥ, που έχει συγκληθεί για το ερχόμενο Σάββατο 21 του μήνα.
 
Ως γνωστό, επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας του Νίκου Αναστασιάδη θα είναι ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου.  
 
Κατά τη σημερινή του συνεδρία το Πολιτικό Γραφείο του ΔΗΣΥ αναμένεται να προβεί και σε ανασκόπηση της μέχρι σήμερα πορείας της προεκλογικής εκστρατείας, και συγκεκριμένα των επαφών των στελεχών και αξιωματούχων της παράταξης με την κοινωνία, που πραγματοποιήθηκαν στη βάση σχετικής προηγούμενης απόφασης του Πολιτικού Γραφείου, ενώ αναμένεται ταυτόχρονα να χαραχθούν τα επόμενα βήματα και κινήσεις στη σκακιέρα του προεκλογικού αγώνα.

Σημειώνεται πως σήμερα ανακοινώθηκε και επίσημα η ανάληψη καθηκόντων από μέρους της βουλευτού του ΔΗΣΥ Αννίτας Δημητρίου ως εκπρόσωπος Τύπου του Νίκου Αναστασιάδη ως υποψηφίου για την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Ευχαριστίες προς όλους όσοι το περασμένο Σάββατο κατέκλυσαν το Συνεδριακό Κέντρο για τον απολογισμό της διακυβέρνησής του και την εξαγγελία υποψηφιότητας απεύθυνε στο μεταξύ μέσω τουίτερ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
 
Τα επιτεύγματα της πενταετίας ανήκουν σε όλους, αναφέρει ο Νίκος Αναστασιάδης.

 

Δειτε Επισης

Μ. Μενελάου: Στόχος να οδηγηθούμε στο σημείο επανέναρξης μιας πολιτικής διαδικασίας στο Κυπριακό
Την Τρίτη στο Λονδίνο και την Τετάρτη στις Βρυξέλλες η Ολγκίν-Θα συναντηθεί με Ντάουτι και Χαν
Απαντά σε Ανόλικ ο Στεφάνου-«Το ΑΚΕΛ είναι απέναντι σε ιδεολογήματα μισάνθρωπα, δεν δέχεται καμιά κριτική το Ισραήλ»
Για «παραπλανητική εκστρατεία» στην Κύπρο με αναφορές σε αρχηγό κόμματος κάνει λόγο Πρέσβης του Ισραήλ
Διαβουλεύσεις Κυβέρνησης με ΗΕ για καθορισμό ημερομηνίας της πολυμερούς κατά το δεύτερο δεκαπενθήμερο Ιουλίου
Για «μαξιμαλιστικές διεκδικήσεις» Ελλάδας-Κύπρου κάνει λόγο η Τουρκία με φόντο το τουρκολιβυκό μνημόνιο
Πρώτες πράξεις Βουλευτικών στον ΔΗΣΥ-Συνάντηση με υποψήφιους… υποψήφιους και κατευθυντήριες γραμμές
Προτάσεις νόμου για αλλαγές στις δημοσκοπήσεις από Γιακουμή-Εισηγείται να σταματούν ένα μήνα πριν τις εκλογές
Η Κύπρος επιβεβαιώνει την δέσμευσή της στον Χάρτη OHE
Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο την ερχόμενη Πέμπτη ο Χριστοδουλίδης-Προετοιμασία πριν την διευρυμένη