Βλέπει φαντάσματα ο Οζγκιουργκιούν - «Στόχος των Ε/κ η Ένωση»

Το ψήφισμα της Βουλής για «μηδέν στρατό – μηδέν εγγυήσεις» αποτελεί απόδειξη πως ο πραγματικός στόχος της ε/κ πλευράς δεν είναι η λύση, αλλά η εξυπηρέτηση του στόχου της Ένωσης, ανέφερε ο «πρωθυπουργός» του ψευδοκράτους Χουσεΐν Οζγκιουργκιούν.
 
Σε γραπτή δήλωσή του, είπε ακόμη ότι ο «τ/κ λαός» - κατά την  έκφρασή του – δεν θα εγκρίνει ποτέ μια συμφωνία χωρίς την αποτελεσματική και de facto εγγύηση της Τουρκίας.
 
Όλοι, συμπεριλαμβανομένου του Γκουτέρες είδαν ότι η ε/κ νοοτροπία οδήγησε στην κατάρρευση όχι μόνο της Διάσκεψης στο Κραν Μοντάνα, αλλά των παραμέτρων των διαπραγματεύσεων που προέκυψαν τα τελευταία 50 χρόνια, παρά το γεγονός ότι ο ΓΓ του ΟΗΕ δεν το ανέφερε στην έκθεσή του, συμπλήρωσε.
 
Ο κ. Οζγκιουργκιούν είπε τέλος ότι «ούτε ως όνειρο» δεν μπορεί να επέλθει ο τερματισμός των εγγυητικών δικαιωμάτων της Τουρκίας μέσα από τέτοιες αποφάσεις της Βουλής των Αντιπροσώπων ή της «ε/κ» ηγεσίας.
 

Δειτε Επισης

Νέα κίτρινη προειδοποίηση-Σταθερά στους 40 βαθμούς ο υδράργυρος
Πεπεισμένος ο Τραμπ για το Φορντό-«Δεν γνώριζαν οι Ιρανοί, απομάκρυναν μόνο τους εαυτούς τους όχι το ουράνιο»
ΒΙΝΤΕΟ: Πυρκαγιά στο δημοτικό Λυκαβητού στη Λευκωσία-Επηρεάστηκαν δύο αίθουσες
Η εβδομάδα που πέρασε ανήκει στον Ντόναλντ Τραμπ-Το σερί των επιτυχιών και οι προκλήσεις
Τουλάχιστον 23 νεκροί και δεκάδες Παλαιστίνιοι από ισραηλινά πυρά στη Γάζα
Οικογενειακή τραγωδία στη Θεσσαλονίκη-Νεκροί πατέρας και 13χρονος γιος μετά από τροχαίο
The Times: Οι Ισραηλινοί είχαν διεισδύσει στο Ιράν τουλάχιστον από το 2010 και χαρτογραφούσαν τα πυρηνικά
Φωτιά μετά από χρήση σμυριλίου στην Κακοπετριά-Καταγγέλλει τους εμπλεκομένους το Τμήμα Δασών
Συνολικά 53 Κύπριοι έφυγαν από Ιράν και Ισραήλ-Πάνω από 3000 ταξιδιώτες στην Κύπρο λόγω εκτροπής
Πατέρας ξυλοκόπησε με βέργα τα παιδιά του στην Αχαΐα-Συνελήφθη μετά από καταγγελία της μητέρας