ΣΥΚΑΛΑ: Η Κυβέρνηση έχει τους Κύπριους κουρεμένους πολίτες «γραμμένους»

Είναι προφανές ότι η Κυβέρνηση έχει τους Κύπριους κουρεμένους πολίτες «γραμμένους και διαγραμμένους», αναφέρει ο Σύνδεσμος Καταθετών της πρώην Λαϊκής Τράπεζας (ΣΥΚΑΛΑ) με αφορμή τον χθεσινό απολογισμό του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη.

«Δυστυχώς πάλι δεν ακούσαμε κάτι το συγκεκριμένο σε ότι αφορά την αποκατάσταση αυτών στους οποίους και το Κράτος και το χρηματοπιστωτικό σύστημα οφείλει την ύπαρξη του. Περιορίστηκε ο Πρόεδρος σε ευχολόγια και οράματα!», αναφέρει ανακοίνωση του ΣΥΚΑΛΑ.

Υπενθυμίζοντας ότι η Κυβέρνηση πρόσφερε υπηκοότητα σε ξένους το 2013, επειδή έχασαν τις καταθέσεις τους, αλλά και επισημαίνοντας δημοσιεύματα και ανακοίνωση του Κινήματος Οικολόγων / Συνεργασία πολιτών ότι τον Δεκέμβριο του 2016, το υπουργικό συμβούλιο ενέκρινε την πολιτογράφηση ζεύγους Τούρκων πολιτών για "εξευμενισμό" / αποζημίωση μετά από το κούρεμα των καταθέσεων τους στην Λαϊκή Τράπεζα, ο ΣΥΚΑΛΑ σχολιάζει πως «είναι περισσότερο από προφανές ότι αυτή η Κυβέρνηση τους Κύπριους κουρεμένους πολίτες, τους έχει ‘γραμμένους’ και διαγραμμένους!.»

«Όπερ έδει δείξαι», καταλήγει.
 

Δειτε Επισης

Πραγματοποιούνται άλλες 15 πτήσεις από τη Λάρνακα προς Ισραήλ και Ιορδανία για επαναπατρισμό πολιτών
Στα ύψη ο υδράργυρος-Έρχονται βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες
Οι προκλήσεις της ΕΕ για απόκτηση στρατηγικής αυτονομίας, η παρουσία ΝΑΤΟ και ο ρόλος της Κύπρου
Συστάσεις Γερμανικού ΥΠΕΞ προς τουρίστες στην Κύπρο-Ζητά αυξημένη προσοχή και συνετή συμπεριφορά
Υφ. Πρόνοιας: Συμμορφώθηκε με τις υποδείξεις Επιτρόπου Προστασίας Δεδομένων
Πρόστιμο €5.000 στο Υφυπουργείο Πρόνοιας για κάμερες που κατέγραφαν ήχο
Επαναπατρίζονται σαραντατρείς Κύπριοι από το Ισραήλ και άλλοι έξι από το Ιράν
Επαναπατρίστηκαν πέραν των 1.500 Ισραηλινών με σκάφος από την Κύπρο
Μ. Λοττίδη Έντονη παρουσία της προσφυγικής κρίσης στην Κύπρο
Άσκηση για αξιολόγηση επιπέδου ανταπόκρισης σε μεγάλο τροχαίο συμβάν