Αεροπλάνο συνετρίβη στην Ακτή Ελεφαντοστού (ΦΩΤΟ)

Τέσσερις μολδαβοί πολίτες σκοτώθηκαν και άλλοι δύο τραυματίστηκαν όταν ένα ελικοφόρο μεταφορικό αεροσκάφος συνετρίβη στη θάλασσα κοντά στο διεθνές αεροδρόμιο της κυριότερης πόλης της Ακτής Ελεφαντοστού, της Αμπιτζάν, δήλωσε ο υπουργός Ασφάλειας της Ακτής Ελεφαντοστού. Τέσσερις γάλλοι πολίτες περιλαμβάνονται επίσης στους επιζώντες αλλά έχουν τραυματιστεί, δήλωσε ο Σιντίκι Ντιακίτε στους δημοσιογράφους στον τόπο του δυστυχήματος.

Σύμφωνα με διάφορες πηγές ασφαλείας της Ακτής Ελεφαντοστού που επικαλείται το πρακτορείο Ρόιτερς, ήταν γάλλοι στρατιώτες.

Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, το οποίο επικαλείται στρατιωτική πηγή που ζήτησε να μην κατονομαστεί, στο αεροσκάφος επέβαιναν συνολικά δέκα πρόσωπα. Είχε ναυλωθεί από τον γαλλικό στρατό στο πλαίσιο της αντιτρομοκρατικής επιχείρησης Μπαρχάνε στο Σαχέλ.

Η γαλλική στρατιωτική βάση στην Αμπιτζάν παρέχει επιμελητειακή υποστήριξη στην επιχείρηση, το αρχηγείο της οποίας βρίσκεται στην Ντζαμένα.

 

Δειτε Επισης

Άφαντοι οι γονείς που άφησαν το βρέφος στο μπαλκόνι-Έχει διαταχθεί η απομάκρυνσή του από την οικογένεια
BINTEO: Μέσα στον φόβο γεννήθηκε η ελπίδα-Tρίδυμα στο Ισραήλ ήρθαν στον κόσμο εν μέσω βομβαρδισμών
Χαμενεΐ: Το Ισραήλ έκανε τεράστιο λάθος και θα τιμωρηθεί, οι ΗΠΑ θα υποστούν συνέπειες αν μας επιτεθούν
Ερντογά για Νετανιάχου: Έχει ξεπεράσει από καιρό τον Χίτλερ στο έγκλημα της γενοκτονίας
Deadline μέχρι τον Σεπτέμβριο για γεφύρωση των διαφορών για το νέο σχέδιο αξιολόγησης εκπαιδευτικών
Απαντά σε Χατζηπαντέλα και ΝΕΔΗΣΥ το Υπουργείο Εσωτερικών-«Σε πλήρη εξέλιξη ο σχεδιασμός για στεγαστικό»
Σύνδεσμος Αστυνομίας για το ερωτικό βίντεο: Μεμονωμένο περιστατικό, δεν έχουμε ανάγκη από κανιβαλισμούς
Αύξηση 11,5% σε δύο χρόνια στους μισθούς-Στα 1.900 ευρώ ο ενδιάμεσος μισθός
Καθαιρέθηκε από το Συνοδικό Δικαστήριο ο Δήμος Σερκελίδης-Ομόφωνη η απόφαση
Εξέτασε υπόθεση του περί Συντάξεων Νόμου το Εφετείο-«Το Δικαστήριο δεν νομοθετεί»