Με 58 διαρρήξεις στην πλάτη του στο εδώλιο

Σωρεία υποθέσεων διαρρήξεων και κλοπών, που διαπράχθηκαν τα τελευταία χρόνια, φαίνεται να εξιχνίασε η Αστυνομία.
 
Πρόκειται για συνολικά 58 υποθέσεις διαρρήξεων κτιρίων και κλοπών, που διαπράχθηκαν στις επαρχίες Λευκωσίας, Λάρνακας και Αμμοχώστου, από το 2009.
 
Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, η άκρη του νήματος για εξιχνίαση των υποθέσεων αυτών, βρέθηκε μετά τη σύλληψη 40χρονου, στις 27 περασμένου Σεπτεμβρίου, ύστερα από επιχείρηση της Αστυνομίας. 
 
Συγκεκριμένα, μετά από αυξημένα κρούσματα διαρρήξεων στη Λευκωσία, κατά τον Αύγουστο και Σεπτέμβριο του 2017, μέλη της Αστυνομίας έθεσαν υπό παρακολούθηση συγκεκριμένη περιοχή στη Λευκωσία. Γύρω στις 10.45μ.μ. της 27ης Σεπτεμβρίου, οι αστυνομικοί είδαν τον 40χρονο, να κινείται ύποπτα στην περιοχή.

Αφού τον προσέγγισαν για έλεγχο, διαπίστωσαν ότι εναντίον του εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης από το 2009, με αποτέλεσμα να τον συλλάβουν και να τον θέσουν υπό κράτηση. 
 
Κατά τις ανακρίσεις που ακολούθησαν στο ΤΑΕ Λευκωσίας, ο 40χρονος φέρεται να παραδέχθηκε ενοχή για τη διάπραξη συνολικά 58 διαρρήξεων κτιρίων και κλοπών, που διαπράχθηκαν από το 2009, μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2017. Πρόκειται για 42 υποθέσεις που διαπράχθηκαν στην επαρχία Λευκωσίας, εννιά στην επαρχία Λάρνακας και εφτά στην επαρχία Αμμοχώστου.
 
Χθες οι υποθέσεις αυτές καταχωρήθηκαν για εκδίκαση στο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας. Το Δικαστήριο, παρέπεμψε τον 40χρονο σε δίκη, που θα αρχίσει στις 2 Νοεμβρίου 2017 και διέταξε όπως ο υπόδικος παραμείνει, μέχρι τότε, υπό κράτηση.
 

Δειτε Επισης

«Άλμα» Οδυσσέα Μιχαηλίδη στην πολιτική-Ανακοινώνει την ίδρυση του κόμματός του (pics)
Οι νέες περιοχές στη Λάρανκα που θα εγκατασταθούν έξυπνοι μετρητές
Στο Υπουργικό η πρόταση για το σχέδιο αξιολόγησης των εκπαιδευτικών-«Δεν έχουμε άλλο χρόνο»
Πυρκαγιά σε ξύλινη οροφή οικίας στο Τσέρι-Δεν υπάρχουν παγιδευμένα άτομα
Καταγγελία από επιτηρητή του ΓΣΠ ότι δέχθηκε επίθεση και κτυπήθηκε στο πρόσωπο
Νέα προβλήματα με το λογισμικό του ΓεΣΥ το πρωί της Δευτέρας
Τον ανέκοψαν για έλεγχο, παρουσιάστηκε σαν... άλλος και κυκλοφορούσε με διαρρηκτικά εργαλεία
Το μήνυμα Τραμπ στον Μπάιντεν μετά τη διάγνωση με επιθετικής μορφής καρκίνο
Συνελήφθη 38χρονος που εντοπίστηκαν στην οικία του ναρκωτικά και όπλα paintball
Χειροπέδες σε 42χρονο που εντοπίστηκαν στην κατοχή του κλοπιμαία και ναρκωτικά