Πιθανές οι βροχές μετά το μεσημέρι

Ασθενής, σχετικά χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Σήµερα ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά µετά το µεσηµέρι θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, που πιθανό να δώσουν µεµονωµένες βροχές. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ, για να καταστούν µέχρι το απόγευµα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 29 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 27 στα παράλια και στους 18 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα καταστούν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και παροδικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα παραµείνει λίγο ταραγµένη, στα προσήνεµα, αλλά στα υπόλοιπα παράλια θα καταστεί ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 17 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 8 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Την Παρασκευή, Σάββατο και την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το µεσηµέρι και νωρίς το απόγευµα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο, µέχρι το Σάββατο, ενώ την Κυριακή θα σηµειώσει πτώση, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό.

Δειτε Επισης

Το Υπουργείο Υγείας προκήρυξε το Σχέδιο Κρατικών Ενισχύσεων Ήσσονος 2025
Ξεκινά η αποδοχή αιτήσεων για έκδοση μπλε κάρτας της ΕΕ-Όλες οι λεπτομέρειες
​​​​​​ Παραδόθηκε στην κυκλοφορία τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού-Σαΐττά
Εκκαθάρισε τις δηλώσεις εισοδήματς για το 2023 πριν την υποβολή νέων για το 2024 ο Έφορος Φορολογίας
Κατεβαίνει σε διαμαρτυρία την Τρίτη η ΠΟΓΟ έξω από τη Νομική μετά την καταδίκη του ΕΔΑΔ
Απαντά στην κριτική για την ειδική εκπαίδευση η ΥΠΑΝ-«Εργαζόμαστε εντατικά για τεκμηριωμένο νομοσχέδιο»
Προειδοποιήσει το Υπ. Υγείας για παράνομη κυκλοφορία φαρμακευτικών προϊόντων «Dysport» και «Botox»
Σε εικοσιτετράωρη απεργία τη Δευτέρα κατέρχονται οι Μεταφορείς Α’
Από βδομάδας η απόφαση των εκπαιδευτικών οργανώσεων μετά την πρόταση από τον Πρόεδρο
Μ. Ευαγγέλου: Σκοπός μας η ενίσχυση φορέων που βρίσκονται δίπλα στον πολίτη