Τελικά… Παρεξήγηση η «απάτη» με πώληση οικίας στη Λεμεσό

Μετά τη χθεσινή σύλληψη 60χρονου για υπόθεση απάτης με ακίνητη περιουσία, δυο ακόμη πρόσωπα, εναντίον των οποίων εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης, 58 και 45 ετών, συνελήφθηκαν σήμερα. Ανακρίθηκαν και αφέθηκαν όλοι ελεύθεροι, καθώς οι ισχυρισμοί τους έδωσαν διαφορετική διάσταση στην υπόθεση, που είχε καταγγελθεί από 33χρονο Αιγύπτιο.

Συγκεκριμένα, ο παραπονούμενος είχε καταγγείλει τον περασμένο Αύγουστο πως είχε δώσει χρηματικό ποσό 40 χιλιάδων ευρώ ως προκαταβολή για την αγορά σπιτιού στη Λεμεσό, ωστόσο αργότερα διαπίστωσε πως το συγκεκριμένο σπίτι πωλήθηκε σε άλλο πρόσωπο.

Ανακρινόμενοι οι ύποπτοι ανέφεραν πως δεν είχαν καμία πρόθεση να εξαπατήσουν τον 33χρονο καθώς ο ιδιοκτήτης της οικίας, με τον οποίον είχαν συμφωνήσει να αναλάβουν την πώληση του, αποφάσισε, εν αγνοία τους, να το πωλήσει σε άλλο πρόσωπο.
 
Υποστήριξαν ακόμη πως, όταν ενημερώθηκαν για το γεγονός αυτό, εξέφρασαν την πρόσθεση τους να επιστρέψουν τα χρήματα στον παραπονούμενο.

Οι τρεις αφέθηκαν τελικά ελεύθεροι, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Πυρετώδης προσπάθεια για πλήρη αποκατάσταση ηλεκτροδότησης-Λειτουργούν κανονικά οι σταθμοί κινητής
Γερανός κατέπεσε πάνω σε σπίτι στο Περιστέρι-Συγκλονιστικές εικόνες
Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών στις συγκρούσεις Ταϊλάνδης-Καμπότζης παρά την έκκληση για εκεχειρία
Αποκαρδιωτικές εικόνες στο Βουνί-Το πριν και το μετά της εκκλησίας του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου
Μητέρα τέρας δολοφόνησε τα δίδυμά της και τα πέταξε σαν σκουπίδια-Συνελήφθη μετά από πέντε χρόνια
Προτείνουν ενέργειες οι Οικολόγοι, ζητούν απόδοση ευθυνών-«Οι πολίτες δεν ανέχονται προκλητικές δηλώσεις άμυνας»
Στεγάστηκαν μέσω της Πολιτικής Άμυνας 160 άτομα-Μεταφέρθηκαν σε σπίτια, ξενοδοχεία και κέντρα φιλοξενίας
Καταγγέλλει έλλειψη ανθρωπιάς για τη Γάζα ο Γκουτέρες-«Έκρηξη θανάτων και καταστροφής»
Ψάχνουν τους επιτήδειους πίσω από τη φονική πυρκαγιά-Καμιά σύλληψη επί τους παρόντος από την Αστυνομία
Ζητά παραιτήσεις Χαρτσιώτη και Παναγιώτου το ΑΚΕΛ-«Οι δηλώσεις περί άτυχους περιστατικού, επιβεβαιώνουν την απουσία ευθιξίας»