Η παράκληση της οικογένειας της μικρής Μαρίε και το συγκινητικό μήνυμα προς τον κόσμο

Με μήνυμα στη σελίδα που φτιάχτηκε για τον εντοπισμό της μικρης Μαρίε πριν από αρκετούς μήνες η οικογένεια της παρακαλεί τους πολίτες να σεβαστούν τις πρώτες μέρες του παιδιού με την άφιξη του στην Κύπρο.
 
Διαβάστε αυτούσιο το μήνυμα που ανέβηκε στο Facebook 

Στιγμές πολύτιμες. Άνθρωποι σπάνιοι.

Τόσες πολλές μέρες, τόσα πολλά συναισθήματα.

Τρόμος, πανικός, λύπη, απόγνωση, ελπίδα, πίστη, αγάπη.

Η απόλυτη εναλλαγή του σκότους με το φως. Κάθε μέρα. Όλη μέρα.

Η πίστη ότι σύντομα θα έχουμε το αστεράκι μας, φάρος φωτεινός για 165 μέρες.

Μια ομάδα ενωμένη. Άλλοτε σήκωνε στους ώμους του τον πόνο ο ένας κι άλλοτε ο άλλος. Μια ομάδα, μια οικογένεια, μια αγάπη. Ένας κοινός στόχος.

Ονόματα πολλά. Σύντομα θα αναφερθούν ένα ένα. Επειδή έτσι πρέπει. Επειδή το ευχαριστώ ξεχυλιζει από μέσα μας.

Εσείς, η κινητήριος δύναμη. Η προσευχή σας, οι ευχές σας. Τα μηνύματα σας, τα δάκρυα σας, οι αγκαλιές σας. Ποτέ δεν θα μπορέσω να σας πω αρκετά ευχαριστώ. Σας ευχαριστώ. Χίλιες φορές. Να σας έχει όλους ο Θεός καλά.

Η Μαρίε είναι και δικό σας παιδί. Σας αξίζει να έχετε νέα της, σας αξίζει να βλέπετε την χαρά της. Όμως, αυτές οι πρώτες μέρες είναι το βάλσαμο που θα μαλακώσει και θα γιανει τις ψυχές μαμάς και κόρης. Γι αυτό, σας παρακαλώ, όπως σταθήκατε γίγαντες τόσο καιρό δίπλα μας, κάνετε ακόμη κάτι τελευταίο. Κατεβάστε τις φωτογραφίες του μωρού μας, του παιδιού όλων μας, και δώστε χώρο και χρόνο στο μωρό μας, στο μωρό σας. Και σας υπόσχομαι πολύ πολύ συχνά θα σας γράφω τα νέα της. Δώστε της μόνο λίγο χρόνο για να κερδίσει και πάλι την παιδική της ηλικία, την ιδιωτική της ζωή.

Εμείς εδώ θα είμαστε, η σελίδα μας είναι πάντα ανοικτή για όλους σας. Ευχαριστώ Άνθρωποι.


Δειτε Επισης

Πυρετώδης προσπάθεια για πλήρη αποκατάσταση ηλεκτροδότησης-Λειτουργούν κανονικά οι σταθμοί κινητής
Γερανός κατέπεσε πάνω σε σπίτι στο Περιστέρι-Συγκλονιστικές εικόνες
Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών στις συγκρούσεις Ταϊλάνδης-Καμπότζης παρά την έκκληση για εκεχειρία
Αποκαρδιωτικές εικόνες στο Βουνί-Το πριν και το μετά της εκκλησίας του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου
Μητέρα τέρας δολοφόνησε τα δίδυμά της και τα πέταξε σαν σκουπίδια-Συνελήφθη μετά από πέντε χρόνια
Προτείνουν ενέργειες οι Οικολόγοι, ζητούν απόδοση ευθυνών-«Οι πολίτες δεν ανέχονται προκλητικές δηλώσεις άμυνας»
Στεγάστηκαν μέσω της Πολιτικής Άμυνας 160 άτομα-Μεταφέρθηκαν σε σπίτια, ξενοδοχεία και κέντρα φιλοξενίας
Καταγγέλλει έλλειψη ανθρωπιάς για τη Γάζα ο Γκουτέρες-«Έκρηξη θανάτων και καταστροφής»
Ψάχνουν τους επιτήδειους πίσω από τη φονική πυρκαγιά-Καμιά σύλληψη επί τους παρόντος από την Αστυνομία
Ζητά παραιτήσεις Χαρτσιώτη και Παναγιώτου το ΑΚΕΛ-«Οι δηλώσεις περί άτυχους περιστατικού, επιβεβαιώνουν την απουσία ευθιξίας»