Παράταση για τις ληξιπρόθεσμες φορολογικές οφειλές

Παράταση μέχρι τις 3 Ιανουαρίου 2018 στην υποβολή αιτήσεων για ένταξη στη διαδικασία Ρύθμισης Ληξιπρόθεσμων Φορολογικών Οφειλών, ανακοίνωσε σήμερα το Τμήμα Φορολογίας.  
 
Το Τμήμα υπενθυμίζει ότι οι αιτήσεις αφορούν οφειλές που προέκυψαν για τα φορολογικά έτη μέχρι 31/12/2015 και γίνονται αποδεκτές εφόσον έχουν υποβληθεί όλες οι φορολογικές δηλώσεις και έχουν πληρωθεί τυχόν οφειλόμενοι Φόροι, ή/και έχει γίνει διευθέτηση για πληρωμή τους, για περίοδο που αφορά μετά την 31η Δεκεμβρίου 2015.  
 
Αναφέρει επίσης ότι φορολογούμενοι που θα υποβάλουν τις φορολογικές τους δηλώσεις μέχρι την 30ή Ιουνίου 2018 έχουν δικαίωμα να εντάξουν τις φορολογίες που θα προκύψουν, βάσει των φορολογικών αυτών δηλώσεων, σε σχέδιο Ρύθμισης Ληξιπρόθεσμων Φορολογικών Οφειλών εντός έξι (6) μηνών μετά την ημερομηνία κοινοποίησης της οφειλής.  

Δειτε Επισης

Κλιματιζόμενοι χώροι διαθέσιμοι στους πολίτες λόγω καύσωνα από Δήμο Λεμεσού
Ολονύκτιες εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού τη Δευτέρα
Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του στη Λευκωσία ο 39χρονος Κωνσταντίνος Αθανασίου
Νέα σύλληψη για την απόπειρα εμπρησμού στη Λάρνακα
Συνεχίζεται η προσπάθεια για την ΑΤΑ, λένε συνδικαλιστές μετά τη συνάντηση με Υπ. Εργασίας
Παράνομο κρίθηκε το διάταγμα κατακράτησης τεκμηρίων από οικία δεσμοφύλακα-Απορρίφθηκαν οι θέσεις της Εισαγγελίας με... παρατηρήσεις
Απαντά στους Εικαστικούς Καλλιτέχνες ο Δήμος Λευκωσίας-Δηλώνει πρόθυμος να συζητήσει κατάρτιση νέας συμφωνίας
Ο Δήμος Λευκωσίας πήρε το κτήριο στέγασής του, ανέφερε το Σωματείο Εικαστικών Καλλιτεχνών
Ικανοποίηση Δήμου Στροβόλου για ανταπόκριση Κυβέρνησης σε προτάσεις του
Σημαντικό βήμα για αυτονομία θεωρούν οι ΕΟΑ τη ρύθμιση που ψήφισε η Βουλή