Στο Ψαθόπυργο Πάτρας έβρεξε... γαύρους (pics)

Αντιμέτωποι με ένα μοναδικό θέαμα βρέθηκαν το απόγευμα οι κάτοικοι του Ψαθόπυργου, αφού τα ψάρια έκαναν "επιδρομή" στη στεριά.
 
Οι γαύροι ήρθαν κατά σμήνη που ήταν ορατά από την ακτή και στη συνέχεια βγήκαν μέχρι έξω, δίπλα στην τσιμεντένια προβλήτα, έτοιμη λεία για όσους τους...νοστιμεύονταν, καθώς προφανώς, τους κυνηγούσαν κοπάδια μεγάλων ψαριών, όπως μεταδίδει το Tempo24.
Οι  κάτοικοι βγήκαν έξω με ό,τι είχαν εύκαιρο για να τους ψαρέψουν, από απόχες και δίχτυα, μέχρι κουβάδες. Γύρω στις 5.30  το απόγευμα, το τεράστιο κοπάδι με τους γαύρους έφυγε, αφήνοντας πίσω του φαγητό για εβδομάδες.
Πηγή: www.tempo24.news

Δειτε Επισης

Σε τρία μέτωπα η μάχη με τη φωτιά στην Ιεράπετρα-Έφτασαν στο νησί ενισχύσεις από την Αθήνα
Πύρινη κόλαση στην Κρήτη-Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες, κάηκαν σπίτια και εκκενώθηκαν οικισμοί (vid&pics)
Τραγωδία στην Ελλάδα-Νεκρή δεκατετράχρονη που έπεσε από γέφυρα
Τούρκος βίασε γυναίκα σε παραλία στην Ελλάδα-Το αποτύπωμα που τον πρόδωσε
Κατέληξε η 18χρονη που είχε καταρρεύσει σε γυμναστήριο στη Λάρισα
Η Ελλάδα καταδίκασε στα Ηνωμένα Έθνη την επίθεση στη Δαμασκό
Αποφυλάκιση Κασιδιάρη προτείνει η Εισαγγελέας Εφετών
Νέα αποκάλυψη για τους θανάτους των βρεφών στην Αμαλιάδα-Εύρημα δείχνει ασφυξία
Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αναλαμβάνω το βάρος της ευθύνης στο όνομα όσων κυβέρνησαν και δεν άλλαξαν το κράτος
Ενοχή για τους επτά προτείνει η Εισαγγελέας στην πρώτη δίκη για το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ