Στην παρουσία Μάικ Σπανού τα εγκαίνια του επιτελείου Μαλά

Τα εγκαίνια του εκλογικού του επιτελείου πραγματοποίησε ο Σταύρος Μαλάς το βράδυ της Τετάρτης στη Λευκωσία. Παρόντες στα εγκαίνια του επιτελείου, που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Στροβόλου, παρέστησαν τόσο στελέχη του ΑΚΕΛ, όσο και  εξωκομματικές προσωπικότητες, μεταξύ των οποίων και ο Μάικ Σπανός.
 
Παρά το γεγονός πως οι συζητήσεις ΑΚΕΛ – Σπανού για ενδεχόμενη συνεργασία στις Προεδρικές εκλογές έληξαν με άδοξο τρόπο, ο επιχειρηματίας φαίνεται να στηρίζει την υποψηφιότητα του Σταύρου Μαλά.
Παρόν στα εγκαίνια του εκλογικού επιτελείου του Σταύρου Μαλά ήταν και ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας.
 
Ο Σταύρος Μαλάς στην ομιλία του ευχαρίστησε όσους τον τίμησαν με την παρουσία τους και εξέφρασε την επιθυμία όπως ο χώρος του επιτελείου καταστεί ένας  χώρος συναντήσεων και συζητήσεων προβληματισμών και δράσεων που θα μετατρέψουν την προεκλογική περίοδο σε ευκαιρία συλλογικής έκφρασης.
 
«Δε θα ήμουνα σήμερα εδώ ανάμεσά σας αν δεν ανησυχούσα βαθιά και βασανιστικά για την πορεία της πατρίδας μας, για το μέλλον του λαού μας» σημείωσε ο Σταύρος Μαλάς
 
Μεταξύ άλλων ο κ. Μαλάς τόνισε πως βρίσκεται σήμερα στην θέση του υποψηφίου για την Προεδρία της Δημοκρατίας για να εναντιωθεί « στους απόστολους του εφησυχασμού που υπόσχονται αυτάρεσκα ότι θα συνεχίσουν τη σημερινή οικονομική πολιτική χωρίς να αντιλαμβάνονται τα αδιέξοδα στα οποία μας οδηγεί».
«Είμαστε εδώ για να μη επιτρέψουμε σε κανέναν επιτήδειο δημαγωγό του παλιού πολιτικού κατεστημένου να οικειοποιηθεί το όραμα της αλλαγής για να το κάνει σημαία ευκαιρίας και μέσο χειραγώγησης των πολιτών, επιβράβευσης του παλαιοκομματισμού και διαιώνισης της οικογενειοκρατίας» κατέληξε ο κύριος Μαλάς.

Δειτε Επισης

Έντονη ανησυχία ΠτΔ για εξελίξεις στη Μέση Ανατολή-Επικοινώνησε με Πρωθυπουργούς Λιβάνου και Ισραήλ
Γ. Αντωνίου: Ο Πρόεδρος θα θέσει εκ νέου τον εαυτό του στη διάθεση του ΓΓ ΟΗΕ
Ψάχνει μαρτυρίες η Αστυνομία για το θανατηφόρο με θύμα τον 16χρονο Χαράλαμπο
«Είναι κτήνος, πού να το φανταστώ;»-Ξεσπά η μητέρα των παιδιών που κακοποιήθηκαν
Διαβουλεύσεις με ΗΑΕ για συμμετοχή στο μετοχικό κεφάλαιο στο GSI εξήγγειλε ο ΠτΔ
Έκρηξη κροτίδας έξω από γκαράζ κατοικίας 48χρονου-Καταζητείται ένας 57χρονος
Αναχωρεί για τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας-Δευτέρα η συνάντηση με Γκουτέρες
Στο στόχαστρο της Ρωσίας η Κύπρος-Βρίσκεται σε λίστα χωρών με «καταστροφικές συμπεριφορές»
Έρευνες από την Αστυνομία για εντοπισμό της μοτοσικλέτας που οδηγούσε ο άτυχος 16χρονος
Κλήτευσαν δικό τους εμπειρογνώμονα οι μοναχοί για τα επίμαχα βίντεο-Βάζουν στην εξίσωση επιπλέον στοιχεία