Ομόνοια: ΑσταΜΑΤητος!

Τι (και κυρίως πού) θα ήταν η Ομόνοια χωρίς τον Ματ Ντάρμπισαϊαρ; Προϊόντος του χρόνου το ερώτημα λαμβάνει εφιαλτικές διαστάσεις για τους φίλους των «πρασίνων», καθώς ο 31χρονος επιθετικός εξελίσσεται σε… ασφάλεια ζωής για το «τριφύλλι».
Το νικητήριο τέρμα στο χθεσινό εκτός έδρας παιχνίδι με την Καρμιώτισσα ήταν ο πιο πρόσφατος κρίκος στην αλυσίδα με τα ανδραγαθήματα του Άγγλου άσου, ο οποίος πλέον αριθμεί 17 συμμετοχές (16 ως βασικός) και 16 γκολ -σχεδόν ένα ανά παιχνίδι!
Τα τέρματα του Ντάρμπισαϊαρ μοιράζονται σε 10 αναμετρήσεις (πέντε φορές σκόραρε άπαξ, τετράκις πανηγύρισε εις διπλούν, ενώ έχει πιστωθεί κι ένα χατ τρικ) και στη συντριπτική πλειονότητά τους έχουν χαρίσει βαθμό ή βαθμούς στην Ομόνοια. Οι δύο περιπτώσεις, στην οποία τα γκολ του Άγγλου δεν έκαναν τη διαφορά για τους «πράσινους», ήταν το εντός έδρας 3-1 επί του Ερμή (σ.σ. άνοιξε το σκορ) και το εντός έδρας 5-1 επί της Δερύνειας (πέτυχε το τρίτο και το τέταρτο τέρμα).
Συνολικά ο Άγγλος έχει δώσει μέχρι στιγμής στο «τριφύλλι» 17 από τους 37 βαθμούς του, ενώ έχει πιστωθεί και 16 από τα 37 γκολ της ομάδας του. Σκέπτεστε κάτι πλησιέστερο στο χαρακτηρισμό «ασφάλεια ζωής»;