Μόλις 1 βαθμό πάνω από το μηδέν η θερμοκρασία απόψε στη Λευκωσία

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει παροδικά την περιοχή. Το απόγευμα ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και πιθανό να πέσουν μεμονωμένες βροχές,  ενώ στα ορεινά και ημιορεινά τοπικά θα παρατηρηθεί ελαφρά χιονόπτωση.  Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί,  μέτριοι 4  μποφόρ αλλά παροδικά στα προσήνεμα μέχρι ισχυροί 5  μποφόρ.  Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη αλλά στα προσήνεμα θα είναι ταραγμένη.   Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις.  Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί,  αρχικά ασθενείς 3 μποφόρ και σταδιακά θα καταστούν μέτριοι 4  μποφόρ.  Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και τοπικά μέχρι ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα πέσει στον 1  βαθμό στο εσωτερικό,  γύρω στους 4 στα παράλια και στους μείον 4  βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.  Παγετός αναμένεται στα ορεινά,  τα ημιορεινά αλλά και σε κάποιες περιοχές του εσωτερικού.  
 
Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στα ορεινά και ημιορεινά κατά διαστήματα θα χιονίζει.  Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νότιοι,  αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι 3  με 4  μποφόρ,  αλλά το απόγευμα ισχυροί και στα προσήνεμα πολύ ισχυροί, 5  με 6  μποφόρ.  Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη ενώ στα προσήνεμα θα είναι ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 13  βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 2  βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά,  όπου τοπικά θα επικρατεί παγετός.  
 
Την Τετάρτη,  την Πέμπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος,  αλλά θα υπάρχουν και διαστήματα με αυξημένες νεφώσεις και δεν αποκλείεται να πέσουν μεμονωμένες ελαφρές βροχές,  ενώ στα ψηλότερα ορεινά δεν αποκλείεται να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο.  

Δειτε Επισης

Πυροβολισμοί κατά καφενείου στην Πάφο-ψάχνουν κίνητρο και δράστη οι Αρχές
Αίθριος ο καιρός-Στους 37 βαθμούς η θερμοκρασία
Το αίσθημα ασφάλειας που έγινε ανέκδοτο και η κοινωνία που γελά για να μην κλαίει
Τελευταίο επεισόδιο για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη-Αναμένονται νέα μετά τη συνάντηση ΓΓ-Τατάρ
Έσφιξε ο κλοιός, ξεχείλισε το ποτήρι της ανοχής-Ώρα δύσκολων αποφάσεων Προέδρου για Παπαθεοδώρου και Φιλιππίδη
ΒΙΝΤΕΟ: Aπάντησε με ρουκέτες στο βόρειο Ισραήλ η Χεζμπολάχ
Κόμπος οι έρευνες στις Κεντρικές για «Κομμωτή»-Δεν βρήκαν το κινητό του, άγνοια από συκγρατούμενους του
Νεκρός ο επικεφαλής της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, μετά το χτύπημα στη Βηρυτό, σύμφωνα με ισραηλινές πηγές
Σε 24ωρη κατεβαίνουν οι εργαζόμενοι της εταιρείας «Larnaca Public Transport»
Ρίφθηκαν στα σκουπίδια 294 κιλά φαγητού ανά πολίτη το 2022-Τραγική πρωτιά στην Ε.Ε. για την Κύπρο