Κρίστιανσεν: «Θέλουμε τον καλύτερο αντί-Καρλάο»

Η αναρρίχηση της ομάδας του στο ρετιρέ της βαθμολογίας για πρώτη φορά στο τρέχον πρωτάθλημα και η αναζήτηση αντικαταστάτη για τον Καρλάο ήταν τα σημεία, στα οποία επικεντρώθηκε ο Τόμας Κρίστιανσεν στη συνέντευξη Τύπου μετά το 5-0 του ΑΠΟΕΛ επί του Άρη.
«Ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς, εμφανιστήκ σοβαροί. Δεν ξέρω τι έπρεπε να κάνουμε στα πρώτα 15 λεπτά για να πάρουμε πέναλτι, αλλά στο τέλος πετύχαμε πέντε γκολ, ως επιβράβευση για τη σκληρή δουλειά και την ένταση που βγάλαμε στο γήπεδο. Μετά τα αποτέλεσματα των ανταγωνιστών μας ήταν πολύ σημαντικό να ολοκληρώσουμε αυτήν την αγωνιστική στην πρώτη θέση. Τώρα είναι υποχρέωσή νας να την υπερασπιστούμε, διότι ήλθε με σκληρή δουλειά. Απέναντι στη Δόξα θα είναι δύσκολο παιχνίδι και θέλω να δω τον κόσμο να έρθει μαζικά να μας στηρίξει», τόνισε ο Δανός προπονητής, πριν αναφερθεί στην επικείμενη αποχώρηση του Καρλάο.
«Είναι άσχημα νέα να φεύγει ένας από τους σημαντικούς παίκτες μας, αλλά είδατε πώς έπαιξε σήμερα η ομάδα. Κοιτάζουμε το μέλλον χωρίς τον Καρλάο και ψάχνουμε έναν παίκτη που θα μας βοηθήσει σε πρωτάθλημα και Γιουρόπα Λιγκ. Προσπαθούμε να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση. Είναι δύσκολο, αλλά αυτή είναι η επιδίωξή μας», κατέληξε ο Κρίστιανσεν.
 

Μαρτίδης: «Δεν θα πέσει ο Άρης»
Παρά το εφιαλτικό ντεμπούτο του στον πάγκο της «ελαφράς ταξιαρχίας», ο Νικόλας Μαρτίδης εμφανίστηκε πεπεισμένος για την αίσια έκβαση της προσπάθειας του ιδίου και των παικτών του.
«Συγχαρητήρια στον ΑΠΟΕΛ, η νίκη του είναι απόλυτα δίκαη, δεν μας άφησε περιθώρια. Εμείς δεν είχαμε κάτι να χάσουμε σε αυτό το παιχνίδι, γι’ αυτό επιχείρησα 2-3 αλλαγές για να ενσωματώσω τους νεοφερμένους και να να είμαστε έτοιμοι στα παιχνίδια που θα είναι πιο βατά για μας και θα πρέπει να τα πάρουμε για να πετύχουμε το στόχο μας. Δεν είμαστε ομάδα για διαβάθμιση και για τα χαμηλά, αν δεν το πίστευα, δεν θα ερχόμουν», υπογράμμισε ο τεχνικός του Άρη.