Κάρβερ: «Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό!»

Παρά την ικανοποίηση του για τη νέα νίκη, τη μείωση της απόστασης από τις προπορευόμενες ομάδες και την ανταπόκριση της ομάδας του στα συνεχόμενα παιχνίδια, ο Τζον Κάρβερ δεν έκρυψε και το παράπονό του από τους παίκτες της Ομόνοιας, στη συνέντευξη Τύπου μετά το 1-0 επί της Καρμιώτισσας.
«Συγχαρητήρια στην Καρμιώτισσα, ξέρω ότι είναι δύσκολο να δίνεις τόσα πολλά παιχνίδια στη σειρά και οι αντίπαλοί μας έδωσαν το μάξιμουμ, όπως άλλωστε και οι δικοί μας παίκτες. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε καλά, αλλά δεν γίνεται να φτιάχνουμε ευκαιρίες όπως στο διάστημα αυτό, και να μη στέλνουμε την μπάλα στα δίχτυα, διότι αυτό μας βάζει πίεση. Από την άλλη, μου άρεσε ο τρόπος που αμυνθήκαμε, ιδίως προς το τέλος του αγώνα, όταν κερδίσαμε πολλές μονομαχίες και κρατήσαμε το μηδέν. Με τόσα πολλά παιχνίδια συχνά τυχαίναι να έχεις παράξενα αποτελέσματα, εξ ου και είναι σημαντικό που πήραμε αυτές τις νίκες και μειώσαμε τις αποστάσεις από τις προπορευόμενες ομάδες», δήλωσε ο Άγγλος προπονητής.

 
Γερμανός: «Έτσι θα πετύχουμε τους στόχους μας»
Από την πλευρά του, ο Χρίστος Γερμανός που αντικατέστησε για ακόμη ένα παιχνίδι τον τιμωρημένο Λιάσο Λουκά, εξήρε την προσπάθεια των παικτών του και εμφανίστηκε πεπεισμένος πως με ανάλογες εμφανίσεις στο μέλλον η νεοφώτιστη δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα.
«Συγχαρητήρια στην Ομόνοια για τη νίκη. Θα συμφωνήσω ότι ξεκινήσαμε κάπως μουδιασμένα και φοβισμένα. Είχαμε απέναντι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες του τόπου, η οποία διεκδικεί το πρωτάθλημα, δεν ήταν εύκολο το έργο μας στο ξεκίνημα, αλλά σιγά-σιγά ισορροπήσαμε και στην επανάληψη ισορροπήσαμε και παίξαμε ως ίσος πρς ίσο. Δώσαμε πολλές δυνάμεις και δείξαμε πως αυτή η ομάδα με ανάλογες εμφανίσεις μπορεί να φτάσει στην παραμονή. Συνεχίζουμε τον αγωνιστικό Γολγοθά του Ιανουαρίου, θα δαιχειριστούμε όσο καλύτερα γίνεται το υφιστάμενο ρόστερ μαζί με τις όποιες προσθήκες θα γίνουν, προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους μας», τόνισε ο υπηρεσιακός προπονητής του συλλόγου των Πάνω Πολεμιδιών.