Θεοφάνεια με αίθριο καιρό και θερμοκρασία στους 19

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει προσωρινά την περιοχή ενώ από το Σάββατο βαρομετρικό χαμηλό θα αρχίσει σταδιακά να επηρεάζει την ανατολική Μεσόγειο.  
 
Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος παρόλο που παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ, και αργότερα τοπικά στα προσήνεμα, μέτριοι μέχρι ισχυροί 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά παροδικά στα προσήνεμα παράλια μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό, τα ανατολικά και νότια παράλια, γύρω στους 19 στα υπόλοιπα παράλια και στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Απόψε ο καιρός αρχικά θα είναι κυρίως αίθριος παρόλο που στα δυτικά θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Σταδιακά μέχρι το πρωί ο καιρός θα καταστεί μερικώς συννεφιασμένος και αναμένεται να σημειωθούν τοπικά ελαφρές βροχές κυρίως στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό και τα νότια παράλια, γύρω στους 9 στα υπόλοιπα παράλια και στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηματιστεί παγετός.  
 
Το Σάββατο, την Κυριακή και τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κατά διαστήματα, με περισσότερα φαινόμενα την Κυριακή και τις πρώτες ώρες της Δευτέρας. Στις ορεινές, και την Δευτέρα σε κάποιες ημιορεινές περιοχές, θα χιονίσει. Οι άνεμοι κατά το τριήμερο αναμένεται να είναι παροδικά πολύ ισχυροί και η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά αισθητή πτώση.  

Δειτε Επισης

Λειτουργεί εντός Οκτωβρίου το σχολείο για παραβατικούς μαθητές-Δεν πτοείται από τις φωνές το ΥΠΑΝ
Σε 24ωρη κατεβαίνουν οι εργαζόμενοι της εταιρείας «Larnaca Public Transport»
Ρίφθηκαν στα σκουπίδια 294 κιλά φαγητού ανά πολίτη το 2022-Τραγική πρωτιά στην Ε.Ε. για την Κύπρο
Απαντά στις επικρίσεις και ξεκαθαρίζει για τις ενέργειες του ο Φορέας Κοινωνικής Στήριξης
Πέραν των 17 εκ. ευρώ σε εθελοντικές οργανώσεις για το 2023 μέσω σχεδίων κρατικών ενισχύσεων
Τοποθετείται για το Λύκειο Βεργίνας το ΥΠΑΝ-«Από την προηγούμενη σχολική χρονιά οι φωτογραφίες»
Με σκεπτικισμό βλέπει την εναλλακτική φοίτηση η Επίτροπος του Παιδιού
Έναρξη Μαθημάτων Ανοικτού Σχολείου Δήμου Λεμεσού
Συνεχίζει με απόλυτη διαφάνεια και λογοδοσία να προσφέρει ίσες ευκαιρίες ο Φορέας Κοινωνικής Στήριξης
Απαντά στις διαμαρτυρίες για το σχολείο για παραβατικούς μαθητές το ΥΠΑΝ-«Στιγματίζουν τα παιδιά»