Aν πληρώσει μέχρι τις 10/01 η Τορίνο, παίρνει τον Καρλάο

Επιβεβαιώνονται με κάθε επισημότητα οι πληροφορίες για πιθανή αποχώρηση του Καρλάο από τον ΑΠΟΕΛ και πολύ σύντομα μάλιστα. 
 
Ο ποδοσφαιριστής, μέσω του μάνατζερ του, ενημέρωσε τους διοικούντες του για την πρόταση που έχει από την Τορίνο, κάτι που επιβεβαιώνουν με ανακοίνωσή τους και οι γαλαζοκίτρινοι.
 
Για να συνεχίσει την καριέρα του ο Βραζιλιάνος στην Serie A θα πρέπει η ιταλική ομάδα να καταβάλει αποζωμίωση στον ΑΠΟΕΛ που διατηρεί συμβόλαιο με τον ποδοσφαιριστή μέχρι το καλοκαίρι του 2019.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, η ρήτρα ανέρχεται στις 500 χιλιάδες ευρώ.
 
Η ανακοίνωση:
Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ενημερώνει ότι ο ποδοσφαιριστής Carlao έχει εκφράσει την πρόθεση να αποχωρήσει από την ομάδα μας, μετά την πρόταση που υποβλήθηκε χθες το βράδυ από μέρους της Ιταλικής ομάδας Torino FC που αγωνίζεται στην Serie A, προς τον ΑΠΟΕΛ. Για να πραγματοποιηθεί η μετεγγραφή, η Ιταλική ομάδα πρέπει να καταβάλει μέχρι τις 10/01 το αντίτιμο της ρήτρας που έχει τοποθετηθεί στο συμβόλαιο με βάση το δικαίωμα που εξάσκησε ο ποδοσφαιριστής το καλοκαίρι για να ανανεώσει πρόωρα την συμφωνία του με την ομάδα μας