Στο Κακουργιοδικείο ο αιμομίκτης πα-τέρας

Στις 27 Ιανουαρίου θα παρουσιαστεί ενώπιον του Κακουργιοδικείου ο 46χρονος ύποπτος που προ 15ημέρου συνελήφθη, μετά από καταγγελία της 23χρονης, σήμερα, κόρης του.
 
Η παραπονούμενη μετά από παρότρυνση ψυχολόγου, βρήκε τη δύναμη να καταγγείλει το μαρτύριο που βίωνε από τα 12 χρόνια της, πέφτοντας θύμα στις ανώμαλες σεξουαλικές ορέξεις του ίδιου της του πατέρα. Κι όχι μόνο αυτό.
 
Υπέδειξε πως τόσο η μητέρα αλλά και ο αδελφός της, γνώριζαν τον εφιάλτη που βίωνε  όμως απαιτούσαν να μην μιλήσει σε κανέναν γιατί θα χαλούσε την οικογένεια και θα τους έκανε ρεζίλι στο χωριό όπου κατοικούν.
 
Η 23χρονη, που φιλοξενείται σε άσυλο, μεταξύ άλλων ανέφερε στην Αστυνομία πως η τελευταία φορά που την βίασε ο πατέρας της, προτού αποφασίσει να τον καταγγείλει,  ήταν πριν 15 ημέρες.
 
Ο 46χρονος αρνείται τις κατηγορίες που του καταλογίζει η κόρη του, ενώ παραδέχεται για την τελευταία καταγγελία της, πως δεν ήρθε σε συνουσία μαζί της, αλλά μόνο την είχε κλωτσήσει στα πόδια. Το Δικαστήριο, αποφασίζοντας την παραπομπή του 46χρονου στο Κακουργιοδικείο, διέταξε όπως παραμείνει υπό κράτηση μέχρι την έναρξη της δίκης.

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Aπάντησε με ρουκέτες στο βόρειο Ισραήλ η Χεζμπολάχ
Κόμπος οι έρευνες στις Κεντρικές για «Κομμωτή»-Δεν βρήκαν το κινητό του, άγνοια από συκγρατούμενους του
Νεκρός ο επικεφαλής της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, μετά το χτύπημα στη Βηρυτό, σύμφωνα με ισραηλινές πηγές
Ανατράπηκε βάρκα με δύο επιβαίνοντες στην περιοχή του Μαζωτού
Ξέσπασε φωτιά σε όχημα ενώ βρισκόταν σταθμευμένο-Έτρεχε και πάλι η Πυροσβεστική
Άλλες δύο συλλήψεις για την απόδραση του «Κομμωτή»-Αρνούνται εμπλοκή ο πατέρας και ο φίλος του
Έτρεχε να προλάβει τα χειρότερα η Πυροσβεστική-Δύο πυρκαγιές σε οικίες μέσα σε 20 λεπτά
Στην εντατική 89χρονος πεζός-Παρασύρθηκε από όχημα στο Στρόβολο
Στο Νοσοκομείο δύο οδηγοί μετά από τροχαίο ατύχημα
Οκτώ ημέρες πριν το αίτημα για άδεια του ισοβίτη, εγκρίθηκε από Διεύθυνση με λίστα καλεσμένων 23 άτομα-Νέα στοιχεία στο φως