Πέρσι «πρόδωσε» τον ΑΠΟΕΛ τώρα ενδιαφέρεται ο Ναπολεόνι

«Για το Ναπολεόνι το Σάββατο το βράδυ μας διαβεβαίωναν πως θα ερχόταν στο ΑΠΟΕΛ. Είναι και τα λεφτά έτσι πήγε εκεί που πήγε. Καλή επιτυχία στο Ναπολεόνι». Δήλωση του προέδρου του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομου Πετρίδη στις 2 Ιανουαρίου 2016 κατά τον απολογισμό εξαμήνου της διοίκησης των «γαλαζοκιτρίνων» την περσινή περίοδο.
 
 
Το όνομα του Ιταλού επιθετικού επανήλθε στο ρεπορτάζ του ΑΠΟΕΛ και εμφανίζεται (ξανά) ως μεταγραφικός στόχος των πρωταθλητών. Ο 30χρονος επιθετικός αγωνίζεται στην πρωτοπόρο του τουρκικού πρωταθλήματος Ιστανμπούλ Μπασακσεχίρ, όπου σε 16 αγώνες πρωταθλήματος μετρά μόλις οκτώ συμμετοχές (καμία ως βασικός) και σημείωσε δύο τέρματα.
 
 
 
 
 
Ο Ναπολεόνι νιώθει αδικημένος από τον λιγοστό χρόνο συμμετοχής που έχει και επιθυμεί να αποχωρήσει από την Τουρκία. Ο ποδοσφαιριστής προτάθηκε πριν από ένα μήνα στον ΑΠΟΕΛ, με τους «γαλαζοκίτρινους» να κρατούν στάση αναμονής.
 
 
 
 

Μέχρι στιγμής δεν έγινε καμία προσέγγιση στον Ναπολεόνι, ο οποίος διαθέτει τα στοιχεία επιθετικού που ψάχνει ο ΑΠΟΕΛ. Ο Τόμας Κρίστιανσεν έχει στα υπόψη τον Ιταλό φορ, αξιολογεί και άλλες περιπτώσεις και σύντομα θα πάρει την απόφαση του.
 
Πάντως, ακόμα και στο ενδεχόμενο που ανάψει πράσινο φως γι’ απόκτηση του Ναπολεόνι ο Δανός προπονητής για να προκύψει πρόσφορο έδαφος ολοκλήρωσης  μιας τέτοιας μεταγραφής θα πρέπει ο Ιταλός επιθετικός να αποδεχθεί συμβόλαιο αρκετά πιο χαμηλό απ’ αυτό που διατηρεί στην Τουρκία.