«Επόμενος βομβιστής του ΑΠΟΕΛ ο Μανούτσο»

Στον ΑΠΟΕΛ ξεκαθαρίζουν συνεχώς ότι δεν κατατέθηκε καμία πρόταση, μέχρι στιγμής, γι’ απόκτηση επιθετικού.
 
Δημοσιεύματα σε Κύπρο και Ελλάδα επαναφέρουν ενδιαφέρον των «γαλαζοκιτρίνων» με τον Στέφανο Ναπολεόνι. Ο ΡΕΠΟΡΤΕΡ σε προηγούμενο ρεπορτάζ παρέθεσε τι ακριβώς ισχύει με την περίπτωση του Ιταλού επιθετικού.
 
Ο Ναπολεόνι δεν είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστές που βρέθηκε στη μεταγραφική λίστα του ΑΠΟΕΛ το περασμένο καλοκαίρι και εμφανίζεται ξανά στους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.
 
 
Όπως αναφέρει η ιταλική ιστοσελίδα calciomercato ο ΑΠΟΕΛ ρίχνει ματιές και στον Μανούτσο Γκονσάλβες. Ο Αγκολέζος επιθετικός (έγινε γνωστός από τη θητεία του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ φόρεσε και τη φανέλα του Παναθηναϊκού
το πρώτο εξάμηνο του 2008) αγωνίζεται την τελευταία τριετία στη Ράγιο Βαγιεκάνο, μετρώντας 82 συμμετοχές και 11 τέρματα.
 
 
 
Τη φετινή σεζόν έπαιξε σε 17 αγώνες (9 ως βασικός) και σημείωσε δύο τέρματα. Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η ιστοσελίδα calciomercato, φημολογείτο τις τελευταίες μέρες ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ για τον Αντόνιο Κασάνο που δεν καρποφόρησε, όμως ο 33χρονος Μανούτσο Γκονσάλβες θα μπορούσε ν’ αποτελέσει το νέο «βομβιστή» της ομάδας.