Συνέχεια βροχών και χιονοπτώσεων

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Σήµερα, τοπικά αυξηµένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές, κυρίως στα δυτικά και νοτιοδυτικά, αλλά και ελαφρά χιονόπτωση στα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά µεταβλητοί ασθενείς 3 µποφόρ, για να καταστούν µετά το µεσηµέρι νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη, αλλά αργότερα στα δυτικά παράλια, µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 16 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 17 στα παράλια και στους 4 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Απόψε, ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως συννεφιασµένος και αργότερα αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, κυρίως στα δυτικά και τα νότια, αλλά και χιόνια στα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς, 3 µποφόρ και αργότερα µέχρι µέτριοι, 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι στα δυτικά και βόρεια παράλια λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη, αλλά στα υπόλοιπα παράλια, λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 5 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 9 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 7 στα υπόλοιπα παράλια και στο µηδέν στα ψηλότερα ορεινά, όπου αναµένεται να σχηµατιστεί παγετός.
 
Την Πέµπτη, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, κυρίως στα δυτικά και τα νότια, αλλά και χιόνια στα ορεινά. Το απόγευµα ο καιρός θα βελτιωθεί αισθητά. Την Παρασκευή, θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες νεφώσεις. Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.Το Σάββατο, ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές, µεµονωµένες καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση.

Δειτε Επισης

Εισήγηση ΣΠΟΛΜΗΚ προς ΥΠΕΣ για απευθείας έκδοση άδειας οικοδομής με πολεοδομική άδεια
Το Υπουργείο Υγείας προκήρυξε το Σχέδιο Κρατικών Ενισχύσεων Ήσσονος 2025
Απαγόρευση από 1η Σεπτεμβρίου ουσίας σε βερνίκια νυχιών, καλλυντικά
Ξεκινά η αποδοχή αιτήσεων για έκδοση μπλε κάρτας της ΕΕ-Όλες οι λεπτομέρειες
​​​​​​ Παραδόθηκε στην κυκλοφορία τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού-Σαΐττά
Εκκαθάρισε τις δηλώσεις εισοδήματς για το 2023 πριν την υποβολή νέων για το 2024 ο Έφορος Φορολογίας
Κατεβαίνει σε διαμαρτυρία την Τρίτη η ΠΟΓΟ έξω από τη Νομική μετά την καταδίκη του ΕΔΑΔ
Απαντά στην κριτική για την ειδική εκπαίδευση η ΥΠΑΝ-«Εργαζόμαστε εντατικά για τεκμηριωμένο νομοσχέδιο»
Προειδοποιήσει το Υπ. Υγείας για παράνομη κυκλοφορία φαρμακευτικών προϊόντων «Dysport» και «Botox»
Σε εικοσιτετράωρη απεργία τη Δευτέρα κατέρχονται οι Μεταφορείς Α’