ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Πληροφορίες για νέο κύκλο αίματος και συμβόλαια θανάτου στην Κύπρο

Νέες πληροφορίες για συμβόλαια θανάτου με φόντο τον υπόκοσμο βρίσκονται ενώπιον της αστυνομίας, η οποία τον τελευταίο καιρό ενημερώνει πιθανούς στόχους και υποψήφιους «εγκεφάλους».    

Σύμφωνα με έγκυρες αστυνομικές πηγές του ΡΕΠΟΡΤΕΡ, οι αρχές έχουν πληροφορίες ότι ενδεχομένως σύντομα να διαπραχθεί νέα εγκληματική ενέργεια ενώ ο «χάρτης» των αναφερόμενων δολοφόνων, με βάση τα όσα υπάρχουν ενώπιον των αρχών, βρίσκεται στο επίκεντρο της αστυνομίας.  

Επίσης, σύμφωνα αστυνομικές πηγές, πληροφορίες ότι έχουν υπογραφεί συμβόλαια θανάτου σε βάρος συγκεκριμένων προσώπων έφθασαν ενώπιον της αστυνομίας και πριν από περίπου ένα δύο μήνες.

Επιπρόσθετα, μετά  τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας με τους Σέρβους εκτελεστές και το τετραπλό φονικό που διαπράχθηκε τον περασμένο Ιούνιο στην Αγία Νάπα, οι πληροφορίες για νέο κύκλο αίματος δίνουν και παίρνουν και μάλιστα η αστυνομία είχε καλέσει στο τμήμα αναφερόμενους πιθανούς στόχους με σκοπό την λήψη μέτρων προστασίας τους καθώς και αναφερόμενους εμπλεκόμενους σε σχεδιαζόμενα εγκλήματα. Ωστόσο οι πληροφορίες δεν επαληθεύτηκαν…

Ως εκ τούτου η αστυνομία αξιολογεί όλες τις πληροφορίες και έχει θέσει στο μικροσκόπιο της διάφορα σημεία και περιοχές προς αποφυγή νέας εγκληματικής ενέργειας.

Τις σχετικές πληροφορίες των τελευταίων ημερών διαχειρίζεται ο νέος βοηθός επιχειρήσεων του Αρχηγείου Χριστάκης Μαυρής. Και αυτό μετά από οδηγίες που έλαβε ο κ. Μαυρής από την ηγεσία της δύναμης όπου, όπως μας αναφέρουν πηγές μας, του ζητήθηκε όπως για τέτοια ζητήματα να αναλαμβάνει ο ίδιος τον χειρισμό τους.    

Δειτε Επισης

Κόμπος οι έρευνες στις Κεντρικές για «Κομμωτή»-Δεν βρήκαν το κινητό του, άγνοια από συκγρατούμενους του
Ανατράπηκε βάρκα με δύο επιβαίνοντες στην περιοχή του Μαζωτού
Ξέσπασε φωτιά σε όχημα ενώ βρισκόταν σταθμευμένο-Έτρεχε και πάλι η Πυροσβεστική
Άλλες δύο συλλήψεις για την απόδραση του «Κομμωτή»-Αρνούνται εμπλοκή ο πατέρας και ο φίλος του
Έτρεχε να προλάβει τα χειρότερα η Πυροσβεστική-Δύο πυρκαγιές σε οικίες μέσα σε 20 λεπτά
Στην εντατική 89χρονος πεζός-Παρασύρθηκε από όχημα στο Στρόβολο
Στο Νοσοκομείο δύο οδηγοί μετά από τροχαίο ατύχημα
Οκτώ ημέρες πριν το αίτημα για άδεια του ισοβίτη, εγκρίθηκε από Διεύθυνση με λίστα καλεσμένων 23 άτομα-Νέα στοιχεία στο φως
Πάνω από 220 κιλά τροφίμων κατασχέθηκαν στο οδόφραγμα Αγίου Δομετίου (pics)
Πιέζει ο μη εντοπισμός του ισοβίτη, προσπάθεια... απόδρασης από τις ευθύνες-Στον τοίχο Φιλιππίδης και Παπαθεοδώρου