Κλίκα ναρκωτικών  πίσω από την γκανγκστερική  ενέργεια

Στο νοσοκομείο Λεμεσού, μετά το «πράσινο φως» που έδωσαν οι γιατροί του νοσηλευτηρίου, συνεδρίασε σήμερα το Δικαστήριο κι ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας για 7ήμερη προφυλάκιση του 36χονου υπόπτου στην υπόθεση της μαφιόζικης  απαγωγής και πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης σε βάρος 42χρονου ιδιοκτήτη ξενώνα.

Ο 36χρονος παραπέμφθηκε στο Νοσοκομείο, όταν μετά τη σύλληψή του παραπονέθηκε για έντονους πόνους στο στήθος. Για την ίδια υπόθεση τέθηκε χθες με απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, υπό 8ήμερη κράτηση,  32χρονος ύποπτος. Αυτός φέρεται να απήγαγε τον 42χρονο από τον Σαϊττά και να τον μετέφερε στην Κτηνοτροφική περιοχή Πολεμιδιών, όπου βρισκόταν ο 36χρονος και δύο ακόμα πρόσωπα. Και οι τέσσερις χτύπησαν το θύμα τους, ενώ το εκφόβισαν με πυροβολισμούς στον αέρα με πιστόλι, ζητώντας να τους αποπληρώσει με 35 χιλιάδες ευρώ, για την κοκαΐνη, βάρους 350 γραμμαρίων που χάθηκε από χώρο του ξενώνα που διευθύνει. Να σημειωθεί ότι την ναρκωτική ουσία εντόπισε και παρέλαβε η ΥΚΑΝ, την παραμονή  της Πρωτοχρονιάς.

Σύμφωνα με την μαρτυρία του θύματος, στην κτηνοτροφική περιοχή Πολεμιδιών που βίωσε την περιπέτειά του τη νύχτα της Δευτέρας, ο 36χρονος «όπλιζε, απειλούσε και πυροβολούσε στον αέρα», απαιτώντας  την κοκαΐνη που χάθηκε, φωνάζοντας χαρακτηριστικά  «Εν ναρκωτικά που έχασα, εν περιουσία».

Και οι δύο συλληφθέντες αρνούνται να συνεργαστούν με την Αστυνομία και να αποκαλύψουν τα δύο πρόσωπα που συμμετείχαν στον ξυλοδαρμό του 42χρονου. Η Αστυνομία που «γνωρίζει» τους δύο υπόπτους από παρόμοιες παράνομες υποθέσεις του παρελθόντος εκτιμά πως ανήκουν σε κλίκα που ασχολείται με την εμπορία, διακίνηση  και διάθεση ναρκωτικών ουσιών.   Να σημειωθεί ότι ο 32χρονος που κρατείται, διατηρούσε φιλικές σχέσεις και με τον «Αμερικάνο», θύμα της πρόσφατης δολοφονικής επίθεσης στη Λεμεσό, με φόντο και πάλι υπόθεση δοσοληψιών με ναρκωτικά.

Δειτε Επισης

Κόμπος οι έρευνες στις Κεντρικές για «Κομμωτή»-Δεν βρήκαν το κινητό του, άγνοια από συκγρατούμενους του
Ανατράπηκε βάρκα με δύο επιβαίνοντες στην περιοχή του Μαζωτού
Ξέσπασε φωτιά σε όχημα ενώ βρισκόταν σταθμευμένο-Έτρεχε και πάλι η Πυροσβεστική
Άλλες δύο συλλήψεις για την απόδραση του «Κομμωτή»-Αρνούνται εμπλοκή ο πατέρας και ο φίλος του
Έτρεχε να προλάβει τα χειρότερα η Πυροσβεστική-Δύο πυρκαγιές σε οικίες μέσα σε 20 λεπτά
Στην εντατική 89χρονος πεζός-Παρασύρθηκε από όχημα στο Στρόβολο
Στο Νοσοκομείο δύο οδηγοί μετά από τροχαίο ατύχημα
Οκτώ ημέρες πριν το αίτημα για άδεια του ισοβίτη, εγκρίθηκε από Διεύθυνση με λίστα καλεσμένων 23 άτομα-Νέα στοιχεία στο φως
Πάνω από 220 κιλά τροφίμων κατασχέθηκαν στο οδόφραγμα Αγίου Δομετίου (pics)
Πιέζει ο μη εντοπισμός του ισοβίτη, προσπάθεια... απόδρασης από τις ευθύνες-Στον τοίχο Φιλιππίδης και Παπαθεοδώρου