Το κράξιμο του Πετρίδη στον Βινίσιους

Την καλύτερη του χρονιά με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ διανύει φέτος ο Βινίσιους, ο οποίος βρίσκεται στον Αρχάγγελο από το καλοκαίρι του 2013.
 
 
Τότε, ο Πρόδρομος Πετρίδης δεν βρισκόταν στην προεδρία των γαλαζοκιτρίνων, μιας και η δεύτερη θητεία του ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2013.
 
Εκτός συμβουλίου, ο νυν διοικητικός ηγέτης του ΑΠΟΕΛ, σχολίαζε τα πάντα που αφορούσαν την ομάδα της Λευκωσίας. Ανάμεσα σε αυτά υπάρχει και η άποψή του για τον Βινίσιους, τον οποίο σύμφωνα με αναφορές του στο twitter δεν φαίνεται και να τον γούσταρε.
 
 
 
 
Με αφορμή την άνοδο του Βινίσιους, χρόνο με το χρόνο, οπαδοί του ΑΠΟΕΛ θυμήθηκαν αναφορές του προέδρου των γαλαζοκιτρίνων και επανέρχονται κάνοντας καζούρα για τις τότε τοποθετήσεις του.
 
Επί ημερών του ΑΠΟΕΛ ο Πρόδρομος Πετρίδης μετρά τέσσερα πρωταθλήματα, δύο κύπελλα, μία ασπίδα και τέσσερις συμμετοχές σε ευρωπαϊκούς Ομίλους.  Σαν πρόεδρος είναι πετυχημένος, όμως εξ όσων φαίνεται  για σκάουτερ ποδοσφαιριστών δεν κάνει! Εξάλλου, γι’ αυτό προσβλήθηκαν οι Χουάνθο Λορένθο και Τόζα Σάμπουριτς!