Μοιραία χτυπήματα στο θώρακα έφερε το θύμα του άγριου φονικού της Δερύνειας

Συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας σε σχέση με το άγριο φονικό που διαπράχθηκε τα ξημερώματα στη Δερύνεια όπου ομάδα αλλοδαπών επιτέθηκαν σε ομοεθνείς τους με αποτέλεσμα να πέσει ένας νεκρός και άλλοι τρεις να τραυματιστούν.

Από τη σκηνή οι ανακριτές της υποθέσεις παρέλαβαν διάφορα τεκμήρια ενώ για αυτοψία κλήθηκε η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα, τα ευρήματα της οποίας αποδεικνύουν το μένος των δολοφόνων.

Σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα, το θύμα του φονικού έφερε δυο τραύματα στον θώρακα από αιχμηρό αντικείμενο ενώ ο δεύτερος τραυματίας που νοσηλεύεται σοβαρά στο νοσοκομείο, φέρει τραύμα στους πνεύμονες. Επίσης οι άλλοι δυο αλλοδαποί τραυματίστηκαν στα χέρια και εντός της ημέρας αναμένεται να πάρουν εξιτήριο. Αύριο θα διενεργηθεί η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του άτυχου 23χρονου.

Την ίδια ώρα η αστυνομία συνεχίζει να καταζητεί τα 5 πρόσωπα που επιτέθηκαν στους 8 συμφοιτητές τους στο διαμέρισμα, με τους οποίους είχαν αντιπαράθεση. Από τις καταθέσεις η αστυνομία γνωρίζει την ταυτότητα των δυο δραστών 21 και 24 ετών, εναντίον των οποίων έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης.  

Υπενθυμίζεται ότι το άγριο φονικό διαπράχθηκε γύρω στις 2 και 15 τα ξημερώματα όταν ομάδα αλλοδαπών, Ινδικής καταγωγής, αφού έσπασε την πόρτα του διαμερίσματος όπου βρίσκονταν οι 8 συμφοιτητές τους, τους επιτέθηκαν μα μαχαίρια και λοστούς. Η αστυνομία μίλησε και για τσεκούρια που είχαν στην κατοχή τους, γεγονός όμως που ακόμη δεν έχει εξακριβωθεί.

Κίνητρο της επίθεσης ήταν η βεντέτα μεταξύ των δυο ομάδων φοιτητών οι οποίο τόσο πριν το φονικό όσο και πριν από λίγο καιρό είχαν λογομαχήσει για ζητήματα τιμής.

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Aπάντησε με ρουκέτες στο βόρειο Ισραήλ η Χεζμπολάχ
Κόμπος οι έρευνες στις Κεντρικές για «Κομμωτή»-Δεν βρήκαν το κινητό του, άγνοια από συκγρατούμενους του
Νεκρός ο επικεφαλής της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, μετά το χτύπημα στη Βηρυτό, σύμφωνα με ισραηλινές πηγές
Ανατράπηκε βάρκα με δύο επιβαίνοντες στην περιοχή του Μαζωτού
Ξέσπασε φωτιά σε όχημα ενώ βρισκόταν σταθμευμένο-Έτρεχε και πάλι η Πυροσβεστική
Άλλες δύο συλλήψεις για την απόδραση του «Κομμωτή»-Αρνούνται εμπλοκή ο πατέρας και ο φίλος του
Έτρεχε να προλάβει τα χειρότερα η Πυροσβεστική-Δύο πυρκαγιές σε οικίες μέσα σε 20 λεπτά
Στην εντατική 89χρονος πεζός-Παρασύρθηκε από όχημα στο Στρόβολο
Στο Νοσοκομείο δύο οδηγοί μετά από τροχαίο ατύχημα
Οκτώ ημέρες πριν το αίτημα για άδεια του ισοβίτη, εγκρίθηκε από Διεύθυνση με λίστα καλεσμένων 23 άτομα-Νέα στοιχεία στο φως