Ο «Λέοντας» βρυχήθηκε και έπιασε κορυφή

Στην πρώτη θέση φιγουράρει πλέον η ΑΕΛ μετά τη νίκη επί της Καρμιώτισσας με 4-1 στο Τσίρειο Στάδιο. Τα τέρματα για τους «γαλαζοκίτρινους» της Λεμεσού, σημείωσαν οι Αρουαμπαρένα (2), Σόουζα, Ουέλιγκτον και ο Γουίλερ για την Καρμιώτισσα. Αξιοσημείωτο είναι το πρώτο τέρμα με τη φανέλα της ΑΕΛ του Ουέλινγκτον που το πανηγύρισε με ιδιαίτερο τρόπο. Η ΑΕΛ σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 40 βαθμούς (ισοβαθμία με ΑΠΟΕΛ), αφήνοντας την Καρμιώτισσα στην 9η θέση με 19 βαθμούς.  
 

 


Υπόθεση τριών λεπτών:
Με την έναρξη του αγώνα οι γηπεδούχοι απέδειξαν τη διάθεση τους με τον γρήγορο ρυθμό που επέβαλαν στο παιχνίδι και τις αξιόλογες ευκαιρίες, με την Καρμιώτισσα να φαίνεται ανήμπορη να αντιδράσει. Η δικαίωση ωστόσο για την ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου ήρθε στο 33’ με τον Αρουαμπαρένα να ανοίγει το σκορ. Προτού βρει τα πόδια της η Καρμιώτισσα, στο 36’ ο Σόουζα μετά από κόρνερ έκανε το 2-0 για την ομάδα της Λεμεσού.


Συνέχισαν από εκεί που έμειναν…
Στην επανάληψη του αγώνα η ΑΕΛ συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό, και τον Αρουαμπαρένα να επαναλαμβάνει εαυτόν και να σημειώνει στο 46’ το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Το πρώτο του τέρμα κατάφερε να πετύχει επίσης ο Ουέλικτον με την φανέλα της ΑΕΛ στο 78’, πανηγυρίζοντας έντονα με τον κόσμο της ομάδας. Η συνέχεια βρήκε την Καρμιώτισσα να απαντάει στην τεσσάρα της ΑΕΛ και να μειώνει στο 82’ , με τον Γουίλερ, διαμορφώνοντας και το τελικό σκορ.
 

 

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:


ΑΕΛ: Ρόμο, Αϊρόσα (52' Κυριάκου), Ντόσα, Σιέλης, Φορτούνα, Σοάρες, Σόουζα, Μπουένο, Γεωργιάδης, Σαβανέ, Αρουαμπαρένα (62' Ουέλινγκτον)
Καρμιώτισσα: Kαϊρίνος, Γουίλερ, Λοκόμπε, Χριστοφή, Αρότσα, Ταραλίδης, Αντάμοβιτς, Σταύρου, Βαττής (46' Σάλιακας), Πόλιανετς, Όρντος