Άνδρας πάει σε γάμο και αρχίζει να πυροβολεί τους καλεσμένους (vid)

Ένα πραγματικά σοκαριστικό βίντεο είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας. Πρόκειται για ένα τραγικό συμβάν που έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια γαμήλιας τελετής στη Βραζιλία.

Συγκεκριμένα στο βίντεο φαίνεται ένα ζευγάρι να έχει εισέλθει στην εκκλησία λίγο πριν ξεκινήσει η τελετή, ενώ πίσω τους ακολουθεί ένας μεσήλικας.

Όταν φτάνουν στο μπροστινό μέρος της εκκλησίας, ο άνδρας κατευθύνεται στους καλεσμένους που βρίσκονται στις θέσεις τους, βγάζει όπλο κι αρχίζει να πυροβολεί.

Σύμφωνα με την αστυνομία της πόλης Limoeiro de Anadia όπου σημειώθηκε το περιστατικό, δράστης της επίθεσης είναι ο Umberto Ferreira dos Santosο οποίος πυροβόλησε με σκοπό να σκοτώσει πατέρα και γιό που ήταν κουμπάροι στο γάμο, και τους οποίους θεωρεί υπεύθυνους για τον θάνατο του γιού του πριν λίγο καιρό.

Η πράξη εκδίκησης είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό των Cicero Barbosa da Silva, 62 ετών και του γιού του, Edmilson Bezerra da Silva, 37 ετών, οι οποίοι και νοσηλεύονται σε σταθερή κατάσταση στο νοσοκομείο. Μία από τις σφαίρες του δράστη πέτυχαν στο μπράτσο και τη σύζυγο του Edmilson Bezerra, χωρίς ωστόσο να την τραυματίσει σοβαρά.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Daily Mail

Δειτε Επισης

Φωνάζουν οι Τούρκοι για το τραγούδι της Ελλάδας στη Eurovision-Σκέφτονται να υποβάλουν καταγγελία στην EBU
Παθολογικά τα αίτια θανάτου του μικρού Παναγιωτάκη-Στέλνει τα ευρήματα στο εξωτερικό η ΕΛΑΣ
Στον δρόμο που χάραξε ο Τραμπ-Ο Μιλέι αποσύρει την Αργεντινή από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας
Ο Τραμπ μιλά για μια «ειρηνευτική συμφωνία» με το Ιράν αλλά χωρίς πυρηνικά
Μαθητές σχημάτισαν το όνομα Άγγελος-«Ψυχοθεραπεύσου πριν γίνεις γονιός» (pics)
Ο βασιλιάς της Ιορδανίας απορρίπτει οποιαδήποτε απόπειρα προσάρτησης εδαφών και μετακίνησης Παλαιστινίων
Αυτή είναι η διαδικασία έκδοσης κάρτας δωρεάν μετακίνησης για τους ιδιοκτήτες ακινητοποιημένων οχημάτων
Τούρκος καθηγητής Γεωλογίας επιμένει πως είναι ηφαιστειακοί και όχι τεκτονικοί οι σεισμοί στη Σαντορίνη
Καλεί τους πολίτες να μην αποδέχονται να πληρώσουν για ΤΑΚΑΤΑ η Ένωση Καταναλωτών
Τέλη του χρόνου ολοκληρώνεται το Κέντρο Φιλοξενίας Λίμνες στη Μενόγεια