Ασύλληπτος ακόμη ο δράστης της επίθεσης στο κλαμπ «Ρέινα»

Χωρίς αποτέλεσμα έληξε η επιχείρηση της τουρκικής αστυνομίας στην περιοχή Ζεϊτίνμπουρνου έπειτα από πληροφορία ότι ο δράστης της επίθεσης στο κέντρο διασκέδασης Ρέινα κρυβόταν σε σπίτι εκεί.
 
Σύμφωνα με πηγές των τουρκικών ΜΜΕ ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η επιχείρηση η αστυνομία άκουσε φωνές σε ένα κοντινό κτίριο, κατευθύνθηκε προς τα εκεί νομίζοντας ότι ήταν ο δράστης που αναζητούσε, ωστόσο τελικά ένας ξένος είχε μαχαιρωθεί από άλλον σε καβγά. Τελικά τον μετέφεραν τραυματισμένο στο νοσοκομείο.
 
Ο τραυματίας δεν έχει καμία σχέση με το δράστη της επίθεσης στο  Ρέινα. Στο μεταξύ, νέες εικόνες του δράστη της επίθεσης έδωσε η Αστυνομία στην Τουρκία. Πρόκειται για εικόνες από την εξερεύνηση χώρου που αυτός είχε κάνει στην πλατεία Ταξίμ, στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης. Ο δράστης της επίθεσης, που είχε ως αποτέλεσμα 39 νεκρούς και δεκάδες τραυματίες, εξακολουθεί να παραμένει ασύλληπτος.

Δειτε Επισης

Ο Παλαιστίνιος πρόεδρος επισκέφθηκε για πρώτη φορά τη Δαμασκό μετά από 16 χρόνια
Στη δημοσιότητα πάνω από 10.000 σελίδες αρχείων για τη δολοφονία του Ρόμπερτ Κένεντι
Και ο Τραμπ απειλεί Ουκρανία και Ρωσία ότι θα αποχωρήσει από τις συνομιλίες αν δεν επιτευχθεί συμφωνία
Ακροδεξιός ευρωβουλευτής στην Πολωνία εισέβαλε σε νοσοκομείο για να σταματήσει άμβλωση
Το Πεκίνο διαμαρτύρεται για τα μέτρα των ΗΠΑ κατά του ναυπηγικού του τομέα
Αναβίωσε και φέτος το φρικιαστικό έθιμο της σταύρωσης πιστών στις Φιλιππίνες (pics)
Αθλιότητα σε σπίτι στη Βρετανία-Τουλάχιστον 80 σκυλιά ζούσαν σε αδιανόητες συνθήκες
Νέο φιάσκο με το φεστιβάλ Fyre-Πουλούσε εισιτήρια του ενός εκατομμυρίου και το ανέβαλε επ’ αόριστον
Εγκεφαλικά νεκρή και η δεύτερη γυναίκα από την κρυοθεραπεία σε γυμναστήριο στη Γαλλία
Ο Τραμπ εξετάζει το ενδεχόμενο αποπομπής του Προέδρου της FED