Καταζητούμενοι απήγαγαν ιδιοκτήτη ξενώνα στον Σαϊτά

Υπόθεση θρίλερ, με ναρκωτικά, πυροβολισμούς, απαγωγή, σύλληψη και καταζητούμενους υπόπτους, βρίσκεται σε εξέλιξη από την παραμονή της πρωτοχρονιάς, όταν η Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών Λεμεσού, εντόπισε ποσότητα 350 γραμμαρίων κάνναβης σε δωμάτιο ξενώνα στην περιοχή Σαϊτά.
 
Για τις ναρκωτικές ουσίες που παραλήφθηκαν από την ΥΚΑΝ καταζητείτο ο 32χρονος που διέμεινε στο δωμάτιο. Χθες το απόγευμα η υπόθεση πήρε νέα τροπή καθώς ο 32χρονος, που καταζητείτο, κατάφερε να απαγάγει τον 42χρονο διαχειριστή του ξενώνα και να τον μεταφέρει στην Κτηνοτροφική περιοχή Πολεμιδιών. Εκεί με δύο ακόμη πρόσωπα τον ξυλοκόπησαν, εκτιμώντας ότι εκείνος παρέδωσε τα ναρκωτικά στην Αστυνομία και ζητώντας να αποπληρώσει την αξία τους, την οποία υπολόγιζαν σε 35 χιλιάδες ευρώ. Προς εκφοβισμό του 42χρονου ένας από τους απαγωγείς του έριξε και πυροβολισμούς στον αέρα.  
 
Ο 42χρονος μετά την απαγωγή και την κακοποίηση του, κατάγγειλε την υπόθεση στην Αστυνομία, ενώ ο 32χρονος που καταζητείτο συνελήφθη λίγο αργότερα επιστρέφοντας στον ξενώνα, όπου καραδοκούσαν αστυνομικοί. Από την Αστυνομία καταζητούνται οι άλλοι δύο ελληνοκύπριοι, που καταγγέλθηκαν από τον 42χρονο.  

Δειτε Επισης

Καταγγελία Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας για παράνομες ηχογραφήσεις συνομιλιών στο Κέντρο Ελέγχου Λευκωσίας
Χειρίζεται τη σύλληψη του Ελλαδίτη στα κατεχόμενα το ΥΠΕΞ-Διαβήματα μέσω Τεχνικής Επιτροπής
Aσύλληπτη τραγωδία με νεκρό δίχρονο στην Ισπανία-Πατέρας το ξέχασε στο όχημα εν μέσω καύσωνα
Σε μια εβδομάδα η τελευταία συνάντηση για ΑΤΑ-Μηδαμινές ελπίδες για θετική κατάληξη
Τραγωδία στην Ελλάδα-Νεκρή δεκατετράχρονη που έπεσε από γέφυρα
Συναντήθηκε με τον Ντάουτι η Ολγκίν-Πήρε διαβεβαιώσεις από Βρετανία για στήριξη των προσπαθειών της στο Κυπριακό
Έξαλλος ο Ερντογάν για τη γελοιογραφία του Μώαμεθ-«Άθλια προβοκάτσια»
Δεσμευτική απόφαση Εφετείου για αποκάλυψη απόρρητων εγγράφων-Δεν επιβάλλεται να παρουσιάζονται αυτούσια
Έσπασαν κάθε ρεκόρ οι διελεύσεις από τα οδοφράγματα το 2024-Ξεπέρασαν τα επτά εκατομμύρια
Έντονη αντίδραση Γιούλας Πιτσιάλη για επέκτασης φοίτησης παιδιών με αναπηρία-«Λανθασμένες πολιτικές αποκλεισμού»