Eκτός στοιχημάτων οι κυπριακοί αγώνες στην bet365.com.cy

Δεν θα έχουν δικαίωμα στοιχηματισμού σε αγώνες των κυπριακών πρωταθλημάτων οι Κύπριοι παίχτες του στοιχήματος μέσω της Bet365.
 
Υπενθυμίζεται πως η Bet365 είναι η πρώτη από τις εταιρείες στοιχημάτων, που εξασφάλισε την άδεια Κλάσης Β από την Εθνική Αρχή για διαδικτυακό στοίχημα.
 
Με την αδειοδότηση της η εταιρεία, επέλεξε να αποκλείσει τους Κύπριους παίχτες από το στοίχημα σε αγώνες κυπριακών πρωταθλημάτων. Αυτό  συνέβη επειδή δεν ήθελε να συμμορφωθεί με το 3+1 που επιβάλλει η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων.
 
Τι είναι το 3+1
 
Το 3+1 προβλέπει ότι κάποιος παίχτης στην Κύπρο που επιθυμεί να στοιχηματίσει σε αγώνα κυπριακής ομάδας, θα πρέπει στο ίδιο κουπόνι να τοποθετήσει και τρεις διεθνείς αγώνες. Η Bet 365 δεν επιθυμούσε να συμμορφωθεί με το εν λόγω μέτρο και επέλεξε να αφαιρέσει τους αγώνες του κυπριακού πρωταθλήματος. 
 
Το γεγονός του αποκλεισμού των Κυπρίων από το αγώνες του κυπριακού πρωταθλήματος επιβεβαίωσε στον ΡΕΠΟΡΤΕΡ Οnline λειτουργός επικοινωνίας της Bet365. 
 
Σημειώνεται πως άλλες 8 εταιρείες βρίσκονται στη διαδικασία για ικανοποίηση των όρων που θέτει η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων, ούτως ώστε να πάρουν την άδεια και να μη προστεθούν στον μακρύ κατάλογο με τις 2463 εταιρίες που έχει ενεργοποιηθεί η φραγή τους στην Κύπρο.

Μεταξύ των εταιρειών που θα πρέπει να προχωρήσουν στις απαραίτητες αλλαγές για να πάρουν την άδεια είναι η betfair, η betonalfaonline, η meridianbet, η sproting bet, η stoiximan, η winmasters και ubet.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του inbusiness για τους όρους που πρέπει να ικανοποιούν οι στοιχηματικές εταιρείες για να πάρουν την άδεια Κλάσης Β.
 

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Aπάντησε με ρουκέτες στο βόρειο Ισραήλ η Χεζμπολάχ
Κόμπος οι έρευνες στις Κεντρικές για «Κομμωτή»-Δεν βρήκαν το κινητό του, άγνοια από συκγρατούμενους του
Νεκρός ο επικεφαλής της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, μετά το χτύπημα στη Βηρυτό, σύμφωνα με ισραηλινές πηγές
Σε 24ωρη κατεβαίνουν οι εργαζόμενοι της εταιρείας «Larnaca Public Transport»
Ρίφθηκαν στα σκουπίδια 294 κιλά φαγητού ανά πολίτη το 2022-Τραγική πρωτιά στην Ε.Ε. για την Κύπρο
Απαντά στις επικρίσεις και ξεκαθαρίζει για τις ενέργειες του ο Φορέας Κοινωνικής Στήριξης
Οκτώ ημέρες πριν το αίτημα για άδεια του ισοβίτη, εγκρίθηκε από Διεύθυνση με λίστα καλεσμένων 23 άτομα-Νέα στοιχεία στο φως
Πέραν των 17 εκ. ευρώ σε εθελοντικές οργανώσεις για το 2023 μέσω σχεδίων κρατικών ενισχύσεων
Τοποθετείται για το Λύκειο Βεργίνας το ΥΠΑΝ-«Από την προηγούμενη σχολική χρονιά οι φωτογραφίες»
Η Αστυνομία είναι ένα τεράστιο πρόβλημα που δεν χρειάζεται ο Νίκος Χριστοδουλίδης