Στον 1 βαθμό απόψε η θερμοκρασία στο εσωτερικό

Σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες εξακολουθεί να βρίσκεται ο υδράργυρος σε όλη την Κύπρο με το σκηνικό στις ορεινές κυρίως περιοχές να ειναι άκρως χειμωνιάτικο.
 
Σύμφωνα με την πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά στα παράλια θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στον 1 βαθµό στο εσωτερικό, γύρω στους 4 στα παράλια και στους 5 βαθµούς υπό το µηδέν στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά, τα ηµιορεινά αλλά και κάποιες περιοχές του εσωτερικού θα σχηµατιστεί παγετός.
Αύριο ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται µεµονωµένες βροχές και στα ορεινά χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η
θερµοκρασία θα ανέλθει στους 11 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα παράλια και στους 2 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά αλλά και σε κάποιες ηµιορεινές περιοχές θα σχηµατιστεί παγετός.
Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι παροδικά µερικώς συννεφιασµένος. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη.

Την Τρίτη την Τετάρτη και την Πέµπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις. Η θερµοκρασία θα παραµείνει στα επίπεδα της ∆ευτέρας.
 
 

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι αριθμοί που κερδίζουν πάνω από 18,5 εκατ. ευρώ του Τζόκερ
Διαμαρτυρία για προσάρτηση ουκρανικών εδαφών από τη Ρωσία στη Λευκωσία
Στο Υπουργικό σχέδιο διαμονής και φροντίδας σε Στέγες Ηλικιωμένων
Στη Βουλή το Νομοσχέδιο για τους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων-Προνοεί αύξηση 1,5 τοις εκατό
Τελέστηκε η κηδεία του αγνοούμενου Ανδρέα Κκολού-«Γιατί οι αθάνατοι δεν φεύγουν πάντα ζουν»
Ύψιστη προτεραιότητα για την Υπ. Παιδείας η ανάπτυξη παιδιών-«Επιδιώκουμε ένα περιβάλλον μάθησης χωρίς εμπόδια»
Καλοκαιρινό το σκηνικό του καιρού την Κυριακή-Επιστρέφει το φθινόπωρο από Δευτέρας
Φωνές από ΠΑΣΥΔΥ για τη Μονάδα Εξαρτημένων Ατόμων-«Με τι προσωπικό θα ανοίξει η μονάδα;»
Ξεσπά η κόρη της 87χρονης που κινδυνεύει με έξωση-«Δεν μπορεί να το πληρώσαμε και να θέλουν να μας βγάλουν έξω»
Άνοιξε τις πύλες της η 63η Γιορτή του Κρασιού της Λεμεσού