Δεινοπάθησε για να κερδίσει την ουραγό ο Απόλλωνας (vid)

Έστω και με την ψυχή στο στόμα ο Απόλλωνας συνέχισε το νικηφόρο του σερί , κερδίζοντας στο «Τάσος Μάρκου» την ουραγό Αναγέννηση με 1-0.
 
Έτσι, οι κυανόλευκοι πήραν την έβδομη σερί τους νίκη με τον Σωφρόνη Αυγουστή στον πάγκο τους και έφθασαν τους 46 βαθμούς όσους έχει και η δεύτερη στη βαθμολογία ΑΕΚ.
 
Φυσικά, τόσο οι κιτρινοπράσινοι, όσο και η ΑΕΛ(44β.) και ο ΑΠΟΕΛ (49β.) που πριν από τον σημερινό αγώνα είχαν περισσότερους πόντους από τον Απόλλωνα αγωνίζονται τις επόμενες ημέρες.
 


 
Η Αναγγένηση εννοείται ότι παραμένει στον πυθμένα της βαθμολογίας αγνοώντας ακόμη τη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.
Ο Απόλλωνας ευτύχησε να πάρει νωρίς κεφάλι στο σκορ, καθώς μόλις στο 7’ μετά από προσωπική ενέργεια ο Ντα Σίλβα έκανε το σουτ, ο Μάστρου απέκρουσε όμως η μπάλα έφθασε στον Μαγκλίτσα ο οποίος από κοντά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για να γίνει το 1-0.
 
Η ομάδα της Λεμεσού έλεγξε το υπέρ της σκορ. Έφτιαξε κάποιες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο και μπορούσε να πετύχει και άλλο γκολ, αλλά σε γενικές γραμμές δεν έφτασε σε υψηλά επίπεδα απόδοσης.
 
Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Απόλλωνας κινδύνεψε σοβαρά με απώλειες καθώς έριξε αισθητά την απόδοσή του, ενώ η Αναγέννηση παρουσιάστηκε πιο απαιτητική. Οι γηπεδούχοι έχασαν τρεις μεγάλες ευκαιρίες στα τελευταία 15 λεπτά του αγώνα για να κάνουν την ζημιά.
Στο 75’ ο Ντιαλό από ευνοϊκή θέση σούταρε έξω. Στο 85’ ο Σεμέδο έκανε λάθος και ο Ρίβας πέρασε και τον Βάλε όμως τελευταία στιγμή τον ανέκοψε ο Ρομπέρζ. Και στο 90’ ο Βάλε απέκρουσε το σουτ του Ρίβας που έγινε και πάλι επικίνδυνος.
Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Σκόρερ:
7’ Μαγκλίτσα
Κίτρινες: Ρομπέρζ (4η)
Συνθέσεις:
Αναγέννηση:
 Μάστρου, Φωτίου, Αναστασίου, Ντιαλό, Ευθυμίου, Βλασόπουλος, Χριστοδούλου (81' Νατσιόπολους), Γουέσλεμ, Μπριτζίτο, Σωτηρίου, Ρίβας. 
Απόλλωνας: Βάλε, Πέδρο, Ρομπέρζ, Βινίσιους, Γκόμες (73' Βασιλείου), Κυριάκου (59' Σεμέδο), Σακέτι, Σαρδινέρο, Ντα Σίλβα, Παπουλής (84' Πίεχ), Μαγκλίτσα.