Κλειστός για αρκετούς μήνες ο δρόμος Κιτίου – Μαζωτού

Κλειστό για την τροχαία θα είναι από τις 30 Ιανουαρίου μέχρι τις 8 Σεπτεμβρίου 2017, τμήμα του δρόμου Κιτίου Μαζωτού, μήκους 6 περίπου χιλιομέτρων, λόγω εκτέλεσης οδικών έργων.

Σε γραπτή ανακοίνωση αναφέρεται ότι «το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, ανακοινώνει ότι τμήμα του δρόμου Κιτίου – Μαζωτού, από τη συμβολή του παρά το πάρκο Καμήλων μέχρι τη συμβολή του παρά τους Σοφτάδες μήκους 6 χιλιομέτρων περίπου, θα είναι κλειστό για την τροχαία κίνηση από τις 30 Ιανουαρίου 2017 μέχρι τις 8 Σεπτεμβρίου 2017 λόγω εκτέλεσης οδικών έργων».

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω του παραλιακού δρόμου Μαζωτού – Περβολιών.
Το Τμήμα Δημοσίων Έργων «απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό να επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους».

ΠΗΓΗ:ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Διακανονισμό για «Αφροδίτη» και «Αμάλθεια» συζήτησαν Πρόεδρος Χριστοδουλίδης-Νετανιάχου
Έκλεισαν δρόμοι στην Έγκωμη για διαχείρηση της διαρροής υγραερίου-Οι συστάσεις της Αστυνομίας
Εξήρε τις στενές σχέσεις Κύπρου-Ισραήλ στη συνάντηση με ΠτΔ ο Νετανιάχου-Πώς σχολίασε την επίθεση στο αεροδρόμιο
Μένος δείχνουν τα πολλαπλά τραύματα στον Αργυρού, φέρει μαχαιριές και στα γεννητικά όργανα-Εξετάσεις για το κίνητρο
Διαρροή υγραερίου σε εστιατόριο στην Έγκωμη-Ένα πρόσωπο βρισκόταν εντός του υποστατικού (pic)
Συνελήφθησαν οι δύο για τη δολοφονία του Αργυρού-Έκαναν προηγουμένως χρήση με το θύμα, μίλησε σε τρίτους ο 52χρονος
Καταγγελία εγκλωβισμένου κατά ΤΟΜ-Δεν του επέτρεψαν να περάσει από το οδόφραγμα λόγω ελαστικών
Οδηγοί εγκλωβίστηκαν στα οχήματά τους στο Στρόβολο λόγω των βροχοπτώσεων-Προβλήματα στο οδικό δίκτυο
Υπερασπιστές του Αϊκούτ διαδήλωναν την ώρα της συνάντησης Χριστοδουλίδη-Χέρτζογκ (pics)
ΒΙΝΤΕΟ: Άσπρισαν οι δρόμοι από το χαλάζι, κατολισθήσεις και συσσώρευση νερού-Άνοιξαν οι ουρανοί