Τόσα πρόσφερε η Χαρτς για Ίσμα – Τι ισχύει με Άλβες στην Ανόρθωση

Αρνητικά για παραχώρηση του Ίσμα Γκονσάλβες σε πρόταση 150 χιλιάδων ευρώ που κατέθεσε η Χαρτς απάντησε η Ανόρθωση.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΡΕΠΟΡΤΕΡ Sports ο πρόεδρος της «Κυρίας», Ανδρέας Παντελή είχε τηλεφωνική επικοινωνία με ανθρώπους της Σκωτσέζικης ομάδας και του μετέφεραν την προσφορά.
 
Ο νέος πρόεδρος της «Κυρίας» ξεκαθάρισε στους παράγοντες της Χαρτς ότι δεν προτίθεται να μπει σε συζητήσεις για παραχώρηση του παίκτη αν η πρόταση δεν φτάνει στις 200 χιλιάδες ευρώ.
 
Η επιθυμία του Ίσμα να πάρει μεταγραφή στην Χαρτς εκφράστηκε στη διοίκηση της Ανόρθωσης, η οποία ξεκαθαρίζει πως μόνο εάν πάρει το ποσό που ζητά (200 χιλιάδες ευρώ) θα ανάψει το πράσινο φως για παραχώρηση του 25χρονου επιθετικού που δεσμεύεται με συμβόλαιο στην ομάδα της Αμμοχώστου μέχρι το καλοκαίρι του 2018.
 
Άλβες εάν και εφόσον
Στο ενδεχόμενο που η Χαρτς ανεβάσει την προσφορά της και πωληθεί ο Ίσμα Γκονσάλβες η Ανόρθωση θα κινηθεί για απόκτηση επιθετικού και το όνομα του Αντρέ Άλβες είναι στο προσκήνιο.
 
Ο Βραζιλιάνος επιθετικός προτάθηκε στην ομάδα της Αμμοχώστου, όμως για να υπάρξει πρόσφορο έδαφος θα πρέπει να μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ και η Ανόρθωση να βάλει ασφαλιστικές δικλείδες που να της επιτρέπουν να έχει τον πρώτο λόγο στο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή που ζητά συμβόλαιο διάρκειας ενάμιση χρόνου.
 
Πάει για εξτρέμ, όχι για αμυντικό
Δεδομένη είναι η απόκτηση ακραίου επιθετικού και τα επόμενα εικοσιτετράωρα αναμένεται να κατατεθούν προτάσεις σε ποδοσφαιριστές που αξιολογεί ο Ρόνι Λέβι.
 
Εφόσον πωληθεί ο Γκονσάλβες και μόνο θα γίνει κίνηση για απόκτηση επιθετικού περιοχής είτε αυτός είναι ο Άλβες είτε άλλος ποδοσφαιριστής. Οι σκέψεις για ενίσχυση στην άμυνα εγκαταλείφθηκαν καθώς μετά την απόκτηση του Μίτροβιτς υπάρχουν ποδοσφαιριστές (Ζοάο Βίκτορ, Σιβού) που μπορούν να δώσουν λύσεις στα μετόπισθεν και κρίνεται αναγκαίο όπως ενισχυθεί η γραμμή κρούσης.