Χαραλάμπους: «Κάπου παρεκτράπηκε ο Αλωνεύτης»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Νίκος Χαραλάμπους αποκάλυψε, στην εκπομπή «Όλα Μάλε» στο ραδιόφωνο του Super Sport FM 104.0, ένα περιστατικό που είχε γίνει με τον Στάθη Αλωνεύτη.
 
 
 
 
 
Για το πώς νιώθει όταν ένας παίκτης της Ομόνοιας παίρνει μεταγραφή στο ΑΠΟΕΛ:
«Θα έλεγα ότι κάθε φορά που έφευγε ένα παιδί της δικής μας ομάδας ένιωθα μεγάλη πίκρα. Πρέπει να πω ότι τα φταιξίματα δεν είναι μόνο από τη μια πλευρά, είναι αμφίδρομα. Πολλές φορές αφήνουμε κάποια πράγματα να εξελίσσονται από μόνα τους και γινόμαστε συνεργοί. Το να φύγει κάποιος από την Ομόνοια πρέπει να είναι τρελός, ή να του έχουν κάνει μεγάλο κακό. Έχω ζήσει ανθρώπους να κλαίνε που έφυγαν από την Ομόνοια. Επειδή η Ομόνοια είναι η ομάδα του λαού. Έχουμε κάνει τα δικά μας λάθη και πρέπει να κάνουμε αυτοκριτική, κάτω από ποιες συγκυρίες έγιναν αυτά. Δικαιολογώ και τη φυγή του Μαλέκκου και αυτή του Αλωνεύτη. Όταν ο Μαλέκκος τότε έκανε τα δικά του και τον άφησαν, δεν πήγαν να συμβουλεύουν ένα νεαρό παιδί, να του εξηγήσω τις αξίες της Ομόνοιας».
 
 
 
 
 
 
Για το πώς ένιωσε όταν είδε τον Στάθη Αλωνεύτη να φοράει το περιβραχιόνιο του αρχηγού του ΑΠΟΕΛ:
«Δεν νιώθω καθόλου καλά. Ο ίδιος έχει πάρει τον δρόμο του. Θα έλεγα όμως και αυτός με τη δική του σειρά κάπου παρεκτράπηκε. Ενώ στον τελικό του κυπέλλου ο προπονητής Λάρκου δεν τον συμπεριέλαβε, βγαίνοντας εγώ από το ξενοδοχείο βρήκα τον Δημήτρη και τον Στάθη έξω από το γήπεδο να μου πουν την σύνθεση και ο Στάθης έφυγε αμέσως από κοντά μου. Ακολούθως μπήκαμε στο γήπεδο και βλέπω τον Αλωνεύτη να μπαίνει στο γήπεδο με το ακουστικό και μόλις με είδε έφυγε,. Μετά που φύγαμε από το γήπεδο για τρίτη φορά του δίνω το χέρι και περιφρονητικά έφυγε χωρίς να με χαιρετίσει. Ο πρόεδρος έθεσε στο συμβούλιο θέμα Αλωνεύτη και είπα και εγώ την άποψη μου. Ο Στάθης νόμιζε πως εγώ έλεγα του προπονητή να μην τον βάλει. Ποτέ μου δεν έκανα αυτό το πράγμα».