Απόλλων: Η υπερταχεία σε αριθμούς!

Το νικηφόρο σερί εκτείνεται πλέον στις έξι αγωνιστικές, το αντίστοιχο άνευ ήττας σε 13, ενώ το σερί σκοραρίσματος στις 16! Όλα είναι τα κορυφαία σερί του Απόλλωνα στο τρέχον πρωτάθλημα, τα δύο τελευταία είναι και τα καλύτερα που έχει «χτίσει» οποιαδήποτε ομάδα στη σεζόν.
Οι έξι διαδοχικές νίκες είναι το μεγαλύτερο νικηφόρο σερί των «γαλάζιων» εδώ και σχεδόν τρία χρόνια: τόσες είχαν πανηγυρίσει και στις τελευταίες αγωνιστικές της α’ φάσης του πρωταθλήματος την περίοδο 2013/14, ενώ στο ξεκίνημα της ίδιας σεζόν είχαν κάνει επτά νίκες στη σειρά (2η-9η).
Δεκατρείς αγωνιστικές άνευ ήττας οι κυπελλούχοι είχαν μείνει και πέρυσι (5η-17η αγωνιστική), ωστόσο σ’ εκείνο το σερί συμπεριλαμβανόταν και το 3-0 στα χαρτιά επί της Ανόρθωσης στο μηδέποτε διεξαχθέν ντέρμπι στο «Τσίρειο».
Το σερί σκοραρίσματος 16 αγωνιστικών είναι το καλύτερο εδώ και μια εξαετία για τον Απόλλωνα, ο οποίος με γκολ απέναντι σε Δερύνεια και Δόξα θα ισοφαρίσει την επίδοσή του από τη σεζόν 2010/11 (7η-24η αγωνιστική). Ο σύλλογος της Λεμεσού έχει μάλιστα τη δυνατότητα να ισοφαρίσει και να ξεπεράσει τα κορυφαία σερί σκοραρίσματος της περασμένης διετίας στο πρωτάθλημα, τα οποία πιστώθηκαν ο ΑΠΟΕΛ (21 αγωνιστικές πέρυσι) και η Ομόνοια (20 αγωνιστικές πρόπερσι).