Σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκων συγκλονίζει τα κατεχόμενα

Σύμφωνα με τα πρωτοσέλιδα του Τουρκοκυπριακού τύπου σοκ έχει προκαλέσει η είδηση σεξουαλικής κακοποίησης από θετό πατέρα που διαμένει στην κατεχόμενη περιοχή της Λευκωσίας, προς τις ανήλικες θετές  κόρες του ηλικίας  14 και 17 χρονών.

Η ιστορία έφθασε στο φως της δημοσιότητας όταν οι δύο ανήλικες εκμυστηρεύτηκαν τις ώρες κακοποίησης τους στην μητέρα τους η οποία αμέσως προχώρησε σε καταγγελία στην αστυνομία.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο «ανώμαλος» πατριός μετέφερε τα δύο κορίτσια σε διαμέρισμα στην κατεχόμενη Λευκωσία, όπου τις βίαζε για τρία συνεχόμενα χρόνια και τις απειλούσε να μην μιλήσουν.

Συγκεκριμένα, η  εφημερίδα «Χαλκίν Σεσί» (Φωνή του λαού) έχει τίτλο “Σοκ για τον ανώμαλο πατέρα” και αναφέρεται στον πάτερα δύο ανήλικων κοριτσιών, 14 και 17 χρονών, στην επαρχία Λευκωσίας, ο οποίος βίαζε τις δυο κόρες του για τέσσερα χρόνια. Το θέμα δημοσιοποιήθηκε όταν οι δυο κόρες ανέφεραν το τι συνέβαινε στη μητέρα τους, η οποία κατήγγειλε τον πατέρα στην “αστυνομία”, που συνέλαβε τον πατέρα αμέσως.

Η εφημερίδα «Κίπρις» (Κύπρος) τιτλοφορεί το κύριο της θέμα υπό τον τίτλο “Ανάθεμα τον” και αναφέρεται σε νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης με θύματα δύο ανήλικα κορίτσια, ηλικίας 14 και 17, και θύτη τον θετό τους πατέρα 43 χρόνων. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η κακοποίηση άρχισε πριν από τρία χρόνια ενώ μόλις το αντιλήφθηκε η μητέρα έγινε καταγγελία και συνελήφθη ο 43χρονος, κάτοικος κατεχόμενης Πέτρας, ο οποίος χθες παρουσιάστηκε ενώπιον “δικαστηρίου” το οποίο διέταξε αρχικά την τριήμερη κράτηση του υπόπτου.

Ενώ, η εφημερίδα «Γενί Ντουζέν» (Νέα τάξη), Γράφει ακόμα ότι πατέρας κακοποιούσε τις δύο θετές του κόρες, τις οποίες εδώ και τρία χρόνια μετέφερε σε διαμέρισμα στην κατεχόμενη Λευκωσία και κακοποιούσε ενώ τις απείλησε να μην μιλήσουν.

ΠΗΓΗ:ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Στην Κύπρο τα περιστατικά αιφνίδιας καρδιακής ανακοπής εκτός νοσοκομείου ανέρχονται στα 700 ετησίως
Στη σημασία της Ευρώπης και στο μέλλον των νέων εστίασαν Χριστοδουλίδης και Μέτσολα
Τάττης-Καραχάν:«Δεν επιθυμούμε καμία χάρη από κανέναν»
ΥΠΕΣ: Η Κυβέρνηση αντιμετωπίζει με ευαισθησία τον προσφυγικό κόσμο
Στην Κύπρο καταγράφονται 38 νέα περιστατικά μεταστατικού καρκίνου του μαστού ετησίως
Στα ύψη η θερμοκρασία-Σκαρφαλώνει στους 38 βαθμούς ο υδράργυρος
Ανάβουν οι μηχανές για αναβάθμιση του iJustice-Προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός, θετικά μηνύματα από τους δικηγόρους
Παράταση για αιτήσεις εταιρειών για είδη σε σχολικά κυλικεία
Ενίσχυση Σχεδίου Επιχορήγησης Διακοπών Συνταξιούχων ζητούν οι συνταξιούχοι από Παναγιώτου
Κλείνει για πέντε ημέρες ο δρόμος Ριζοκαρπάσου-Αποστόλου Ανδρέα