Εργοτάξια οι αυτοκινητόδρομοι προς Πάφο και Λάρνακα

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού ανακοίνωσε ότι την Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017, από τις 18.00 μέχρι τις 5. 00 της επόμενης ημέρας, λόγω έκτακτης ανάγκης για ηλεκτρολογικές εργασίες, θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης στη σήραγγα του αυτοκινητόδρομου, και στις δύο κατευθύνσεις, από το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών.

Κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης των εργασιών ο φωτισμός της σήραγγας θα είναι κλειστός, η δεξιά λωρίδα της σήραγγας θα είναι κλειστή και στις δύο κατευθύνσεις, και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην αριστερή λωρίδα, με επιτρεπόμενο όριο ταχύτητας 50χλμ. ανά ώρα και θα γίνεται αστυνόμευση με περιπολικά της Αστυνομίας των Βάσεων, προστίθεται στην ανακοίνωση.

Επίσης, την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017 θα κλείσει μικρό τμήμα της δεξιάς λωρίδας της σήραγγας στα δυτικά από Πάφο προς Λεμεσό, μεταξύ των ωρών 10 π.μ. – 13.00 , για σκοπούς συντήρησης του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού. Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα.

Επίσης το Γραφείο του Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας ανακοίνωσε ότι την περίοδο 25 Ιανουαρίου μέχρι 10 Φεβρουαρίου 2017, εκτός Σαββατοκύριακων, μεταξύ των ωρών 8:30 π.μ. –15.00 στους αυτοκινητόδρομους της επαρχίας Λάρνακας, θα εκτελούνται εργασίες επιδιόρθωσης στηθαίων ασφαλείας.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνει τμηματικά η μια λωρίδα κυκλοφορίας, σε μήκος 200 μ. περίπου και τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμόρφωση με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy, στην οποία δίδεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων, κατά τη διάρκεια τους, στην κυκλοφορία.

Δειτε Επισης

Στο Υπουργικό σχέδιο διαμονής και φροντίδας σε Στέγες Ηλικιωμένων
Τελέστηκε η κηδεία του αγνοούμενου Ανδρέα Κκολού-«Γιατί οι αθάνατοι δεν φεύγουν πάντα ζουν»
Ύψιστη προτεραιότητα για την Υπ. Παιδείας η ανάπτυξη παιδιών-«Επιδιώκουμε ένα περιβάλλον μάθησης χωρίς εμπόδια»
Καλοκαιρινό το σκηνικό του καιρού την Κυριακή-Επιστρέφει το φθινόπωρο από Δευτέρας
Φωνές από ΠΑΣΥΔΥ για τη Μονάδα Εξαρτημένων Ατόμων-«Με τι προσωπικό θα ανοίξει η μονάδα;»
Ξεσπά η κόρη της 87χρονης που κινδυνεύει με έξωση-«Δεν μπορεί να το πληρώσαμε και να θέλουν να μας βγάλουν έξω»
Άνοιξε τις πύλες της η 63η Γιορτή του Κρασιού της Λεμεσού
Στο επίκεντρο η αγροτική οικογένεια της Κύπρου-«Στόχος η νέα δυναμική για πρόοδο και ευημερία»
Αίθριος ο καιρός-Στους 37 βαθμούς η θερμοκρασία
Λειτουργεί εντός Οκτωβρίου το σχολείο για παραβατικούς μαθητές-Δεν πτοείται από τις φωνές το ΥΠΑΝ