Η Μαντόνα σκέφτεται να ανατινάξει τον Λευκό Οίκο και μπαίνει στο μικροσκόπιο της CIA

Έρευνες για τη Μαντόνα θα ξεκινήσει η Μυστική Υπηρεσία των ΗΠΑ, ύστερα από την συμμετοχή της και την ομιλία της στην «Πορεία των Γυναικών» στην Ουάσινγκτον.

Τουλάχιστον, αυτό φέρεται να είπε εκπρόσωπος της Υπηρεσίας, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Gateway Pundit. Ωστόσο, τις πληροφορίες αυτές αρνήθηκε να σχολιάσει η Μυστική Υπηρεσία.

Πάντως, το δημοσίευμα αναφέρει ότι η Μυστική Υπηρεσία γνωρίζει τα σχόλια της Μαντόνα και θα ξεκινήσει έρευνες, αλλά την τελική απόφαση για το εάν πρέπει ή όχι να ασκηθεί δίωξη εναντίον της θα την πάρει το γραφείου του εισαγγελέα των ΗΠΑ.

Η Μαντόνα στην παθιασμένη ομιλία της είπε μεταξύ άλλων: «Είμαι θυμωμένη. Ναι είμαι εξοργισμένη. Ναι έχω σκεφτεί πάρα πολλές φορές να ανατινάξω τον Λευκό Οίκο, αλλά ξέρω ότι αυτό δεν θα αλλάξει τίποτα».

Μεταξύ άλλων στη συγκέντρωση ήταν η Σερ, η Αμέρικα Φερέρα, η Σκάρλετ Γιόχανσον, η Αλίσια Κιζ και η Έιμι Σούμερ.

Η Μαντόνα που ήταν στην λίστα των ομιλητών είπε ακόμα προς το πλήθος: «Είστε έτοιμοι να ταρακουνήσετε τον κόσμο; Καλώς ήρθατε στην επανάσταση της αγάπης. Για την εξέγερση, με την άρνησή μας ως γυναίκες να δεχτούμε αυτή τη νέα εποχή της τυραννίας».

Και συνέχισε: «Ό,τι είναι μοναδικό, διαφορετικό τώρα μπορεί πραγματικά να θεωρηθεί έγκλημα. Ήρθε αυτή η στιγμή του σκότους για να μας ξυπνήσει, f***k σηκωθείτε» φώναξε.

Δειτε Επισης

Πήρε θέση το Κρεμλίνο για τις διαπραγματεύσεις-«Η ρωσική αποστολή θα βρίσκεται στην Τουρκία»
BINTEO: Πήγαν να απαγάγουν την κόρη επιχειρηματία στο Παρίσι-Ήταν μαζί με των δύο ετών γιο της
Επιμένει ο Ζελένσκι για την ανάγκη παρουσίας Τραμπ στην Τουρκία-«Θα δώσει ένα επιπλέον κίνητρο στον Πούτιν»
Φρίκη στη Βραζιλία-Συνελήφθησαν 25χρονη και σύντροφός της για τον βιασμό και τον φόνο 20μηνου βρέφους
Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο ακυρώνει την απόφαση της Κομισιόν να αποκρύψει τα μηνύματα φον ντερ Λάιεν-Μπουρλά
Σε ισχύ η εκεχειρία στον εμπορικό πόλεμο ΗΠΑ και Κίνας-Οι δεσμοί που αίρονται και τα σημεία τριβής που παραμένουν
Νέα ισραηλινή διαταγή απομάκρυνσης κατοίκων από βόρειο τμήμα Γάζας
Σε τεντωμένο σχοινί οι ειρηνευτικές συνομιλίες Ρωσίας-Ουκρανίας στην Τουρκία, κυρώσεις αν δεν πάει ο Πούτιν
Διαβεβαιώσεις Τραμπ-«Έχουμε πλαίσιο πολύ γερής συμφωνίας με την Κίνα»
Άρχισε η ακρόαση για το αν θα απελευθερωθούν οι αδελφοί Μενέντεζ