Χειροπέδες στον ασυνείδητο νεαρό που χτύπησε και εγκατέλειψε μοτοσικλετιστή στη Λάρνακα

Ιδιαιτέρως σημαντική αποδείχθηκε η βοήθεια του κοινού, στην έκκληση της Αστυνομίας για εντοπισμό οδηγού, που ενεπλάκη χθες τα ξημερώματα, σε τροχαία σύγκρουση και εγκατέλειψε τη σκηνή του ατυχήματος. 

Μετά από πληροφορίες που δόθηκαν στην Αστυνομία από πολίτες,  εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 22χρονου. Εναντίον του, εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη σήμερα, λίγο μετά το μεσημέρι και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ατύχημα συνέβη γύρω στις 2.30π.μ. χθες, στη λεωφόρο Μακαρίου, στη Λάρνακα, όταν μοτοσικλέτα που οδηγούσε 53χρονος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο. Ο οδηγός του αυτοκινήτου, αμέσως μετά τη σύγκρουση, εγκατέλειψε τη σκηνή του ατυχήματος.

Από τη σύγκρουση, ο 53χρονος τραυματίστηκε ελαφρά. Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου έτυχε των πρώτων βοηθειών και απολύθηκε.
Η Τροχαία Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

  

Δειτε Επισης

Δυναμιτίζει το κλίμα πριν την πενταμερή o Tατάρ-Διαμαρτυρήθηκε στον Γκουτέρες για συλλήψεις σφετεριστών
Νεκρός γνωστός βιομήχανος χάλυβα και η οικογένειά του από πτώση αεροσκάφους στις ΗΠΑ
Διαμαρτύρεται για τις συλλήψεις Ρώσων δημοσιογράφων στο Αζερμπαϊτζάν η Μόσχα
Δεν αποκλείει απέλαση Μασκ ο Τραμπ-«Δεν ξέρω, θα πρέπει να ρίξουμε μια ματιά»
Μετέτρεψε το βαν του σε αποθήκη για τα αδασμολόγητα καπνικά ο 60χρονος-Απασχόλησε ξανά τις Αρχές
Ανοίγει την ερχόμενη Τρίτη η πλατφόρμα για αιτήσεις για ηλεκτροκίνηση-Οι χορηγίες που παραχωρεί το κράτος
Σαρώνει την Ευρώπη ο καύσωνας-Κλείνουν σχολεία στη Γαλλία, περιορίζονται οι υπαίθριες εργασίες στην Ιταλία
Έντονος ο Κέττηρος για τις προσφυγικές κοινότητες-Ζητά στρατηγικό σχεδιασμό
Χειροπέδες και σε 15χρονο για την επίθεση και ληστεία ζεύγους στην Πάφο
Το 2026 στη Βουλή η ειδική νομοθεσία για αναπηρία-Βάλλουν κατά Υφυπουργείου Πρόνοιας οι οργανώσεις