Nέα συνάντηση με το Υπ. Εργασίας ζητούν οι συνταξιούχοι

 Η Ένωση Κυπρίων Συνταξιούχων (ΕΚΥΣΥ) ζητά νέα συνάντηση με το Υπουργείο Εργασίας, για επίλυση των προβλημάτων που παρουσιάζονται σε άτομα τα οποία, ενώ δικαιούνται ΕΕΕ ως χαμηλοσυνταξιούχοι, είτε απορρίπτονται, είτε δεν έχουν το δικαίωμα να υποβάλουν αίτηση.

Σε ανακοίνωσή της, η ΕΚΥΣΥ κάνει λόγο για υπαναχώρηση από μέρους του Υπουργείου Εργασίας αναφορικά με την δέσμευσή του να πληρώσει τα αναδρομικά σε δικαιούχους χαμηλοσυνταξιούχους του ΕΕΕ.

Η ΕΚΥΣΥ τονίζει εκ νέου σε επιστολή της προς την Υπουργό Εργασίας ότι έχει σοβαρές διαφωνίες με τον τρόπο που αντιμετωπίζονται οι ενστάσεις ή εκπρόθεσμες αιτήσεις και ζητά συνάντηση για επίλυση των προβλημάτων που παρουσιάζονται για άτομα τα οποία, ενώ δικαιούνται επίδομα ως χαμηλοσυνταξιούχοι είτε απορρίπτονται, είτε δεν έχουν το δικαίωμα να υποβάλουν αίτηση.
 
Πηγή; ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Επιτήδειοι κατάφεραν να εξαπατήσουν 34χρονο και να του αποσπάσουν πάνω από 119 χιλιάδες ευρώ
Από αναθυμιάσεις πιθανόν να έχασε τη ζωή ο 27χρονος στον Ύψωνα-Ήταν μόνος του στην οικία
Νέα θεωρία για την εξαφάνιση της Μαντλίν ΜακΚάν-Ενδεχομένως να σκοτώθηκε σε τροχαίο
Φορτωμένοι με πάνω από 17 κιλά κάνναβης έφτασαν στο αεροδρόμιο Λάρνακας δύο πρόσωπα
Παραγωγική χαρακτήρισε τη συνάντηση του με Ολγκίν ο Γεραπετρίτης-«Μόνη οδός για πρόοδο στο Κυπριακό ο διάλογος»
Νεκρός ανασύρθηκε 27χρονος μετά από πυρκαγιά σε σπίτι στον Ύψωνα-Σε εξέλιξη οι έρευνες για την τραγωδία
Από τις πιο σφοδρές επιθέσεις στο Χάρκοβο-Έφτασαν του έξι οι νεκροί και 21 οι τραυματίες
Χιλιάδες στην τριήμερη πορεία προς τη Γάζα-«Θα βαδίσω γιατί δεν μπορώ να βλέπω άλλα νεκρά παιδιά»
Διπλή δολοφονία στο Βέλγιο-Νεκρές 46χρονη και η 6χρονη κόρη της μέσα σε φλεγόμενο διαμέρισμα
Αντιδρά το Άλμα για την έρευνα σε βάρος του Οδυσσέα-«Πρακτικές που θυμίζουν Ερντογάν και Όρμπαν»