ΡΕΤΡΟ: Η πρεμιέρα του Ανδρέα Παντελή στην «Κυρία»! (pics, vid)

Μια μέρα μετά την επίσημη ανάδειξή του (από τη Γενική Συνέλευση) σε πρόεδρο της εταιρείας της Ανόρθωσης ο Ανδρέας Παντελή θα κάνει σήμερα (21/01/2017) την πρεμιέρα της δεύτερης διοικητικής θητείας του, στο παιχνίδι της «Κυρίας» με την Ομόνοια στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Κατά σύμπτωση και το πρώτο παιχνίδι της πρώτης διοικητικής θητείας του νυν προέδρου είχε λάβει χώρα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και αντίπαλος -και τότε- ήταν μια ομάδα που φορούσε πράσινα: ο Άρης Λεμεσού. Ο ΡΕΠΟΡΤΕΡ γυρίζει το χρόνο 12,5 χρόνια πίσω και θυμάται-θυμίζει τον αγώνα της 18 Σεπτεμβρίου 2004 ανάμεσα στο σύλλογο της Αμμοχώστου και την «ελαφρά ταξιαρχία».


Το παιχνίδι ξεκίνησε στις 19:00 και αποτελούσε την πρεμιέρα του Ανδρέα Παντελή στον προεδρικό θώκο και του Τιμούρ Κετσπάγια στον πάγκο της Ανόρθωσης. Ενώπιον περίπου 6.000 οπαδών η οικοδέσποινα έδωσε εξ αρχής τον τόνο απέναντι στο σύλλογο της Λεμεσού. Η υπεροχή της καρποφόρησε στο 38’, όταν από σέντρα του Τσολακίδη και αδυναμία απομάκρυνσης της μπάλας από την άμυνα των φιλοξενούμενων ο Φρούσος με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ.
Ο ίδιος παίκτης σημείωσε και το 2-0, λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Στο 53’ από σέντρα του Πουρσαϊτίδη ο Φρούσος με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα της «Κυρίας» διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.
 
ΑΝΟΡΘΩΣΗ - ΑΡΗΣ 2-0 (18.09.2004)
Σκόρερ: 38’, 53’ Φρούσος
Κίτρινες: Πουρσαϊτίδης, Τσολακίδης / Λόγκρας, Λέντβαϊ, Φώτη
Διαιτητές: Πάπουτσος (Γκούντμαν, Α. Ιωάννου)
Θεατές: 6.000
ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Γιωργαλλίδης, Κατσαβάκης, Νικολάου (74’ Γκαμπιταούρι), Χάμπερ, Σαμάρας, Λουκά, Πουρσαϊτίδης, Τσολακίδης, Τσιταϊσβίλι, Βάουτερ (62’ Μπορμπόκης), Φρούσος (77’ Τζελάτζε).
ΑΡΗΣ: Βιάντερ, Αρέστη, Μάρης, Μακρής, Τσιρώνης (79’ Λαμπάτζε), Λόγκρας, Λέντβαϊ, Νικολάου, Λάμπρου, Παπακυριακού (58’ Φώτη), Λάλικ (72’ Ασσιώτης).