Φεύγει ή μένει ο Μπρεσάν; (τα δεδομένα ενίσχυσης στον ΑΠΟΕΛ)

Η πρόθεση ενίσχυσης στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου με δύο ποδοσφαιριστές είναι δεδομένη στον ΑΠΟΕΛ.
 
Η αποχώρηση του Μάριο Σέρτζιο άνοιξε μια θέση στο ρόστερ γι’ απόκτηση κοινοτικού ποδοσφαιριστή και η επιτροπή προγραμματισμού των «γαλαζοκιτρίνων» έριξε «δίκτυα» στην αγορά.
 
 
 
Στον «Αρχάγγελο» τονίζουν πως οι μεταγραφές που θα γίνουν θ’ αφορούν ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα είναι έτοιμοι να προσθέσουν ποιότητα στο ήδη ισχυρό ρόστερ που έχει στα χέρια του ο Τόμας Κρίστιανσεν.
 
Βιασύνη δεν υπάρχει καθώς ο ΑΠΟΕΛ διαθέτει πλούσιο «οπλοστάσιο» και επιθυμεί απλά να προσθέσει σε αυτό. Το πλάνο ενίσχυσης περιλαμβάνει την απόκτηση ενός επιθετικού (με ευχέρεια στο σκοράρισμα), ενώ αξιολογούνται ανασταλτικοί μέσοι και κεντρικοί αμυντικοί και αναλόγως θα παρθούν αποφάσεις.
 
 
 
Εφόσον γίνουν δύο μεταγραφές θα χρειαστεί ν’ αποχωρήσει άλλος ένας ποδοσφαιριστής από το υφιστάμενο ρόστερ και αυτός θα είναι ο Ρενάν Μπρεσάν. Ο Βραζιλιάνος θα «επιβιώσει» (για τουλάχιστον έξι μήνες ακόμα στο Αρχάγγελο) μόνο εάν δεν καταστεί δυνατή η απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.
 
 
Η αποχώρηση Λάτσι
Πιθανό είναι το ενδεχόμενο παραχώρησης του Καζίμ Λάτσι, με τη Δόξα να επιδεικνύει ενδιαφέρον. Ο Αλβανός μέσος είναι κάτω των 21ος ετών και εφόσον αποχωρήσει δεν θα ελευθερώσει θέση ξένου.