Λυσσαλέο το μίσος του δράστη της επίθεσης στην Κων/πολη

Σε οχτώ συλλήψεις προέβη η τουρκική αστυνομία σήμερα σε σχέση με την επίθεση στο νυχτερινό κέντρο Ρέινα της Κωνσταντινούπολης, που είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθούν 39 άνθρωποι και να τραυματιστούν δεκάδες.
 
Οι συλλήψεις έγιναν όλες στην Κωνσταντινούπολη σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ. Στο μεταξύ συλλήψεις φερόμενων μελών του Ισλαμικού Κράτους έγιναν και πριν την επίθεση μεταξύ 28-31 Δεκεμβρίου ενόψει των πληροφοριών της ΜΙΤ ότι το Ισλαμικό Κράτος σχεδίαζε πιθανή επίθεση σε Άγκυρα, Κωνσταντινούπολη, Άδανα, Αττάλεια ή Μερσίνα.
 
Στο μεταξύ, σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ ο φερόμενος ως δράστης, ο οποίος χαρακτηρίζεται ως επαγγελματίας αδίστακτος δολοφόνος, χτυπούσε τα θύματά του από πολύ κοντινή απόσταση ενώ δεν δίσταζε να χτυπήσει στο κεφάλι και εκείνους που βρίσκονταν στο πάτωμα. Ενώ πυροβολούσε έβριζε στα τουρκικά, φέρεται να δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες. Επίσης η αστυνομία βρήκε στο σακάκι του που άφησε στο Ρέινα 500 τουρκικές λίρες, παρόλο που στον ταξιτζή που τον είχε μεταφέρει από την περιοχή του Ζεϊτίνμπουρνού (κοντά στο αεροδρόμιο Ατατούρκ) μέχρι το Ρέινα (στην άλλη άκρη της πόλης) είπε ότι δεν είχε χρήματα να τον πληρώσει. Ο ταξιτζής λόγω κίνησης τον κατέβασε πριν φτάσουν στο Ρέινα και ο δράστης περπάτησε από εκεί μέχρι το Ρέινα για τέσσερα λεπτά με τα πόδια, κρατώντας την τσάντα με τα σύνεργά του.
 
Νέες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο φερόμενος ως δράστης στο δεξί του πόδι έχει πρόβλημα και κουτσαίνει ελαφρώς. Η αστυνομία δίνει στοιχεία για τα χαρακτηριστικά του δράστη για να διευκολύνει τη σύλληψή του.
 
ΚΥΠΕ
 
  

Δειτε Επισης

Το Ισραήλ κλιμακώνει τις επιθέσεις κατά της Χεζμπολάχ-Ανησυχία για τις κινήσεις Λιβάνου
Άνοιξαν τα εκλογικά τμήματα στη Σρι Λάνκα-Τα φαβορί για την προεδρία
«Αν κάποιος εισβάλει στο σπίτι μου θα τον πυροβολήσω»-Η ατάκα της Χάρις που προκάλεσε αντιδράσεις
Εκτέλεσαν θανατοποινίτη για πρώτη φορά από το 2011 στη Νότια Καρολίνα
Παγκόσμια ανησυχία για κλιμάκωση της κατάστασης στη Μέση Ανατολή-Φόβοι για αντίποινα από Χεζμπολάχ
Οι στόχοι μας είναι ξεκάθαροι, οι ενέργειές μας μιλούν από μόνες τους-Ανακοίνωση Νετανιάχου
Ισοπεδώνει τη Ράφα το Ισραήλ-Kοντά στα σύνορα με την Αίγυπτο οι IDF
Κάμαλα Χάρις: «Αν κάποιος εισβάλει στο σπίτι μου, θα τον πυροβολήσω»
Σε τρομοκρατικά κίνητρα ενδέχεται να οφείλεται η επίθεση με μαχαίρι στην Ολλανδία
Παγκόσμια φρενίτιδα στην πρεμιέρα της κυκλοφορίας του iPhone 16-Ουρές απο ΗΠΑ μέχρι Ρωσία