Άλλαξε Δήμαρχο η Λεμεσός


Υποσχέθηκε συνέχιση της προσπάθειας, ώστε η Λεμεσός να πλησιάσει περισσότερο  στα οράματα και τις προσδοκίες των πολιτών της, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Νίκος Νικολαΐδης. Κατά την τελετή εγκαθίδρυσης στο Δημοτικό Μέγαρο, ο κ. Νικολαΐδης ανέφερε  πως αναλαμβάνει τα καθήκοντα του Δημάρχου, θέτοντας ως προτεραιότητες το ζήτημα της θεσμικής ενίσχυσης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τη χρηστή διοίκηση κι τη βελτίωση της απόδοσης της δημοτικής μηχανής. Ως η μεγαλύτερη ωστόσο πρόκληση για το νέο Δήμαρχο, αναφέρθηκε, η μέγιστη δυνατή αξιοποίηση όλων των ευκαιριών στην επιχειρηματικότητα και την οικονομική ανάπτυξη που διαφαίνονται στον ορίζοντα. Ο κ. Νικολαίδης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον απερχόμενο Δήμαρχο Λεμεσού Ανδρέα Χρίστου για όσα πρόσφερε στη Λεμεσό, κατά τη διάρκεια της θητείας του.

Παραδίδοντας την «σκυτάλη» στον νέο Δήμαρχο ο κ. Ανδρέας Χρίστου, επισήμανε πως ολοκληρώθηκαν 10 χρόνια ασταμάτητης δουλειάς και συνειδητής προσπάθειας του Δημοτικού συμβουλίου που καθιέρωσε τον Δήμο Λεμεσού στην πρωτοκαθεδρία της ανάπτυξης. Ο απερχόμενος Δήμαρχος έκανε αναφορά στα έργα που υλοποιήθηκαν και συγχρηματοδοτήθηκαν από τα ευρωπαϊκά ταμεία, αλλά και μεγάλες δωρεές φίλων-ευεργετών της Λεμεσού. Ευχαρίστησε τους φίλους και συνεργάτες του, την οικογένειά του αλλά ιδιαίτερα το προσωπικό του Δήμου που το κάλεσε να παραμείνει ενωμένο και συσπειρωμένο για το καλό της πόλης.

  

Δειτε Επισης

Νεκρός ο επικεφαλής της Χεζμπολάχ μετά το χτύπημα στη Βηρυτό, σύμφωνα με ισραηλινές πηγές
Σε 24ωρη κατεβαίνουν οι εργαζόμενοι της εταιρείας «Larnaca Public Transport»
Ρίφθηκαν στα σκουπίδια 294 κιλά φαγητού ανά πολίτη το 2022-Τραγική πρωτιά στην Ε.Ε. για την Κύπρο
Απαντά στις επικρίσεις και ξεκαθαρίζει για τις ενέργειες του ο Φορέας Κοινωνικής Στήριξης
Οκτώ ημέρες πριν το αίτημα για άδεια του ισοβίτη, εγκρίθηκε από Διεύθυνση με λίστα καλεσμένων 23 άτομα-Νέα στοιχεία στο φως
Πέραν των 17 εκ. ευρώ σε εθελοντικές οργανώσεις για το 2023 μέσω σχεδίων κρατικών ενισχύσεων
Τοποθετείται για το Λύκειο Βεργίνας το ΥΠΑΝ-«Από την προηγούμενη σχολική χρονιά οι φωτογραφίες»
Η Αστυνομία είναι ένα τεράστιο πρόβλημα που δεν χρειάζεται ο Νίκος Χριστοδουλίδης
Πιέζει ο μη εντοπισμός του ισοβίτη, προσπάθεια... απόδρασης από τις ευθύνες-Στον τοίχο Φιλιππίδης και Παπαθεοδώρου
Με σκεπτικισμό βλέπει την εναλλακτική φοίτηση η Επίτροπος του Παιδιού