Νέα αποκάλυψη! Η σύζυγος του πρέσβη ήταν μπροστά όταν τον δολοφονούσαν

 

Νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τον φόνο του έλληνα πρέσβη. Οι αστυνομικοί έχουν στοιχεία ότι η σύζυγος του Φρανσουάζ ήταν παρούσα στη δολοφονία ενώ ένας από τους συνεργούς - ο εξάδελφος του εραστή της - κατέθεσε ότι η «γυναίκα αράχνη» τον απείλησε ότι αν μιλήσει θα έχει την τύχη του πρέσβη.      

«Αν μιλήσεις θα έχεις την τύχη του πρέσβη»  

Συγκεκριμένα ο Eduardo Moreira Tedeschi de Melo, ένας από τους τρεις κρατούμενους για το θάνατο του Έλληνα πρέσβη Κυριάκου Αμοιρίδη, κατέθεσε στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Φλουμινένσε ότι η Φρανσουάζ Αμοιρίδη απείλησε ότι θα τον σκοτώσει αν μιλούσε στις αρχές για τη δολοφονία του. 

«Αν τολμήσεις (να μιλήσεις), θα καταλήξεις σαν τον πρέσβη» του είπε, σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο de Melo, ανιψιός του εραστή της Αμοιρίδη Sérgio Gomes Moreira Filho.

Ο νεαρός συνεργός του ζευγαριού πρόσθεσε ότι η Αμοιρίδη, την οποία περιγράφει ως τον «εγκέφαλο» του εγκλήματος, του υποσχέθηκε 80.000 δολάρια για να τους βοηθήσει. Η καταβολή των χρημάτων θα γινόταν 30 μέρες μετά το έγκλημα. Για να τον πείσει να συμμετάσχει στο σατανικό της σχέδιο δεν του είχε πει την πραγματική ιδιότητα του Κυριάκου Αμοιρίδη. Δεν του είχε πει οτι είναι ο πρέσβης της Ελλάδας στην Βραζιλία


Οι βραζιλιάνοι αστυνομικοί έχουν επίσης αποδείξεις στα χέρια τους που τοποθετούν την Φρανσουάζ Αμοιρίδη στον τόπο του εγκλήματος την ώρα της ανθρωποκτονίας.

 Σύμφωνα με κάμερα ασφαλείας, έφτασε στο σπίτι 2 ώρες πριν πάρουν το πτώμα του πρέσβη από το σπίτι για να το μεταφέρουν μακριά από εκεί και να το κάψουν. Οι κάμερες δείχνουν την Φρανσουάζ και την κόρη της να μπαίνουν στο σπίτι. Οι αστυνομικοί πιθανολογούν ότι κλείδωσαν το παιδί στο δωμάτιό του και έτσι δεν κατάλαβε τι κακό γινόταν στο διπλανό χώρο ούτε είδε να μεταφέρουν φυσικά το πτώμα του πατέρα της.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες των βραζιλιάνικων ΜΜΕ ο εραστής της Αμοιρίδη Eduardo Moreira Tedeschi de Melo διένυσε 300 χιλιόμετρα με το λευκό αυτοκίνητο που είχε νοικιάσει ο πρέσβης σε μια προσπάθεια να βρει το κατάλληλο σημείο για να το κάψει και να εξαφανίσει τα ίχνη του.

Ο αστυνομικός δεν ήξερε πως θα «ξεφορτωθεί» το πτώμα, πήγε στο Nova Friburgo, περί τα 150 χιλιόμετρα μακριά από το Nova Iguaçu όπου είχε δολοφονήσει τον έλληνα πρέσβη, δεν βρήκε το κατάλληλο σημείο για να ολοκληρώσει το σχέδιό του και μετά επέστρεψε στο Nova Iguaçu όπου κατάφερε να κάψει το όχημα κοντά στη λεωφόρο Arco Metropolitano σχεδόν μια ημέρα μετά τη δολοφονία του 59χρονου Αμοιρίδη! 
 

  

Δειτε Επισης

Επίθεση Μπαχτσελί σε Δένδια-«Πήγε στο Καστελλόριζο και κουνούσε δειλά το δάχτυλό του»
Στη φυλακή άλλοι πέντε κατηγορούμενοι για το κύκλωμα των παράνομων συνταγογραφήσεων
Θύμα εκδικητικής πορνογραφίας γνωστό μοντέλο από πρώην σύντροφό της-«Ντρεπόμουν να κυκλοφορήσω»
Ποινική δίωξη υψηλόβαθμων αστυνομικών για την «κάθοδο» τον Κροατών χούλιγκαν ζητά ο Εισαγγελέας
Καταδικάστηκε ο 64χρονος που βιντεοσκοπούσε 18χρονη μέσα στο τρένο-Εστίαζε στο στήθος της
Απάντηση Φον ντερ Λάιεν στην επιστολή Μητσοτάκη-Στόχος να πέσουν οι τιμές ενέργειας στην Ευρώπη
Τραγωδία στον Βόλο: Βρέθηκε νεκρός ο 40χρονος που επιτέθηκε με ψαροντούφεκο στον πατέρα του
Θύμα ληστείας και ξυλοδαρμού έπεσε 65χρονος από έναν παλιό γείτονά του-Ο δράστης χτύπησε και το σκυλάκι του
Αιματηρό επεισόδιο στον Κεραμεικό -Ένας τραυματίας
Χτύπησε στον ύπνο της τη μητέρα του επειδή δεν του έγραφε το σπίτι