Mεθυσμένος συγκρούστηκε με άλλο όχημα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού

Μεθυσμένος οδηγός προκάλεσε τα ξημερώματα τροχαίο, εγκατέλειψε τη σκηνή και συνελήφθη στη συνέχεια ύστερα από επεισοδιακή καταδίωξη.

Αστυνομική ανακοίνωση αναφέρει ότι γύρω στη μια τα ξημερώματα αυτοκίνητο που οδηγούσε 51χρονος από τη Λευκωσία, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, με κατεύθυνση τη Λεμεσό, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 24χρονος από τη Λεμεσό.

Από τη σύγκρουση το αυτοκίνητο του 51χρονου ακινητοποιήθηκε. Ο 24χρονος συνέχισε την πορεία του προς τη Λεμεσό, όπου από έξοδο του αυτοκινητόδρομου έκανε επαναστροφή και κινήθηκε στην αντίθετη φορά του δρόμου και εγκατέλειψε τη σκηνή.

Τις ενέργειες του 24χρονου οδηγού, αντιλήφθηκαν μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων Αρχηγείου, τα οποία ακολούθησαν το εν λόγω όχημα και κατάφεραν να το ανακόψουν σε περιοχή στα Λατσιά.

Ο 24χρονος ενώ τα μέλη της Αστυνομίας βρίσκονταν έξω από το αυτοκίνητο για τους απαραίτητους ελέγχους και η πόρτα ήταν ανοικτή ανέπτυξε ταχύτητα και εγκατέλειψε το σημείο, αφού προηγουμένως κτύπησε με την πόρτα του οδηγού το μέλος του ΟΠΟΔ.

Το όχημα του 24χρονου ακολουθήθηκε από μέλος του ΟΠΟΔ και ανακόπηκε σε μικρή απόσταση, αφού προηγουμένως τα δύο οχήματα συγκρούστηκαν. Στην προσπάθεια του να διαφύγει, ο οδηγός θεάθηκε να ρίχνει έξω από το παράθυρο μια μικρή τσάντα που περιείχε ναρκωτικές ουσίες (κάνναβη). 

Ο 24χρονος έφερε εμφανή σημεία και συμπτώματα μέθης και αρνήθηκε να δώσει δείγμα εκπνοής σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρα αδικήματα.

Το μέλος του ΟΠΟΔ που τραυματίστηκε μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου έτυχε των πρώτων βοηθειών και απολύθηκε.
Η Τροχαία Λευκωσίας και η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λευκωσίας) συνεχίζουν τις εξετάσεις. 
 
 
Πηγή: ΚΥΠΕ
 

Δειτε Επισης

Χάθηκαν τα ίχνη του 58χρονου Αντρέα Ιακώβου από την οικία του στη Λακατάμια (pic)
Ψάχνει και τρίτο πρόσωπο για την συμπλοκή και εντοπισμό όπλου στη Λευκωσία η Αστυνομία (pic)
Χειροπέδες και σε 19χρονο για τα επεισόδια και τον εμπρησμό περιπολικού στον Ύψωνα
Είχε ανακοπεί για έλεγχο και πιάστηκε με κουζινομάχαιρο ο 34χρονος που έκρυβε όπλο σε βαρέλι
Χάθηκαν τα ίχνη 16χρονου από το χώρο διαμονής του στη Λάρνακα (pic)
Πυρκαγιά κοντά σε κατοικίες στη Λεμεσό-Επί ποδός η Πυροσβεστική
Οι αντιφατικές διατάξεις και η παραβίαση του Συντάγματος οι λόγοι αναπομπής του νόμου για Δικαστήρια
Καταζητούνται δύο πρόσωπα για τη συμπλοκή και τον εντοπισμό όπλων στη Λευκωσία (pic)
Οικονομικές διαφορές πίσω από την ρίψη χειροβομβίδας και τις απειλές-Υπό κράτηση οι τρεις συλληφθέντες
Απόρριψη αναπομπής περί Αστυνομίας νόμου αποφάσισε η Επιτροπή Νομικών