Η Κυβέρνηση προαναγγέλλει σημαντικές αποφάσεις εντός του 2017

Συγκεκριμένο πλαίσιο το οποίο θα περιλαμβάνει τις σημαντικές αποφάσεις και δράσεις του κάθε Υπουργείου, που θα λάβει κατά το πρώτο εξάμηνο του 2017, αναμένεται να υιοθετηθεί από το Υπουργικό Συμβούλιο, με κύρια σημεία την ανάπτυξη και οικονομία, όπως δήλωσε ο ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης.
 
Σε δηλώσεις του μετά το πέρας της σημερινής συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος είπε ότι έγινε “μια τηλεγραφική καταγραφή των αποφάσεων που λήφθηκαν από το Υπουργικό Συμβούλιο το 2016 και πού βρίσκεται η υλοποίηση των αποφάσεων αυτών και ακολούθησε μια διεξοδική συζήτηση για δράσεις που θα ληφθούν κατά το 2017”.
 
Ο κάθε Υπουργός, ανέφερε, “ανέπτυξε τις δικές του πιο σημαντικές προτεραιότητες για το 2017. Εγινε διεξοδική συζήτηση, έγινε ανταλλαγή απόψεων έτσι ώστε να τεθεί ένα πολύ συγκεκριμένο πλαίσιο για σημαντικότατες αποφάσεις, οι οποίες αναμένεται να υιοθετηθούν εντός του 2017 και πιο συγκεκριμένα το πρώτο εξάμηνο του 2017”.
 
Ερωτηθείς ποια είναι τα κυριότερα σημεία, ο Εκπρόσωπος απάντησε θέματα ανάπτυξης και οικονομίας.
 
Τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, είπε, “ανέπτυξαν τους τρεις, τέσσερις πιο σημαντικούς τομείς, δράσεις οι οποίες αναμένεται να εκδηλωθούν το αμέσως επόμενο διάστημα. Υπάρχουν πολύ σημαντικές αποφάσεις που αναμένεται να υιοθετηθούν, να κάνουμε υπομονή έτσι ώστε να έρθουν ενώπιον του ΥΣ, σε σχεδόν κάθε συνεδρία του σώματος θα υπάρχουν πολύ σημαντικές και συγκεκριμένες αποφάσεις που είναι εντός του πλαισίου του προγράμματος του ΠτΔ”.
 
Σε ερώτηση αν υπάρχει ικανοποίηση από το ποσοστό υλοποίησης των αποφάσεων, είπε ότι είναι “σημαντικό και καταγράφεται το ότι υλοποιούνται οι αποφάσεις αλλά την ίδια στιγμή, επαναλαμβάνω, το μεγαλύτερο μέρος της συνεδρίας αναλώθηκε στις δράσεις που θα υιοθετηθούν”.

Δειτε Επισης

Γιλμάζ: Η Τουρκία θα συνεχίζει να υποστηρίζει την ανάπτυξη της «ΤΔΒΚ»
Δυσφορία Σκυλακάκη για ηλεκτρική διασύνδεση-«Δεν έχουν γίνει αυτά που περιμέναμε»
Ουστέλ: Χέρι-χέρι με την Τουρκία θα αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες
Διόρισαν νέο δικηγόρο οι μοναχοί για το Συνοδικό-Δεν θα ζητήσουν αναβολή, επανήλθε όμως ο Βαβούσκος
Ποινή δύο ετών για κρατούμενους, τρία για δεσμοφύλακες προβλέπει το νομοσχέδιο για χρήση κινητών στις Κεντρικές
Η μετεξέλιξη Νομικής-Ελεγκτικής Υπηρεσίας και τα πρόσωπα κλειδιά για το μέλλον των θεσμών
Μια φωτογραφία η αφορμή για τα προβοκάτσια των Τούρκων στη Δερύνεια-Σε black list όσοι ήταν στην εκδήλωση
Λύση στο θέμα του καλωδίου έχει ο Τατάρ-Προτείνει ηλεκτρική διασύνδεση με την Τουρκία
Δεν υπάρχει πρόθεση αναβολής του Συνοδικού Δικαστηρίου-Πρέπει να παραστούν οι μοναχοί
Εβδομήντα παιδιά εξακολουθούν να αγνοούνται μετά την πυρκαγιά σε κοιτώνα σχολείου στην Κένυα