Συννεφιά και τοπικές βροχές για σήμερα

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Σήμερα, ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος και δεν αποκλείεται να σημειωθούν τοπικά ελαφρές βροχές, κυρίως στα δυτικά και στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς και παροδικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 17 στα νότια και στα ανατολικά, στους 18 στα δυτικά και στα βόρεια και στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Απόψε, ο καιρός θα παραμείνει σε αρκετές περιοχές μερικώς συννεφιασμένος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 5 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και στον 1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.
 
Την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, ωστόσο κατά διαστήματα θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο κατά το τριήμερο.
 
Ανοικτοί όλοι οι δρόμοι προς το Τροόδος
 
Στο μεταξύ, σύμφωνα με την πρωινή ενημέρωση για την κατάσταση του οδικού δικτύου, όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στο Τρόοδος είναι ανοικτοί για όλα τα οχήματα αλλά σε κάποια σημεία ολισθηροί, λόγω παγετού.  
 
Να σημειωθεί ότι λόγω του ότι οι καιρικές συνθήκες παρουσιάζουν συνεχείς μεταβολές έχει ως αποτέλεσμα να διαμορφώνεται συνεχώς και η κατάσταση στο οδικό δίκτυο. Ως εκ τούτου, οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες, να έχουν αναμμένα τα φώτας πορείας των  οχημάτων τους και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα τους οχήματα.  
 
Όλες οι αλλαγές στο οδικό δίκτυο θα γίνονται άμεσα στην κατηγορία ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ στο Application της Αστυνομίας Κύπρου, καθώς επίσης στη νέα ενημερωτική σελίδα www.cypruspolicenews.com και στους λογαριασμούς των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης της Αστυνομίας.

Δειτε Επισης

Άνοιξε τις πύλες της η 63η Γιορτή του Κρασιού της Λεμεσού
Στο επίκεντρο η αγροτική οικογένεια της Κύπρου-«Στόχος η νέα δυναμική για πρόοδο και ευημερία»
Αίθριος ο καιρός-Στους 37 βαθμούς η θερμοκρασία
Λειτουργεί εντός Οκτωβρίου το σχολείο για παραβατικούς μαθητές-Δεν πτοείται από τις φωνές το ΥΠΑΝ
Σε 24ωρη κατεβαίνουν οι εργαζόμενοι της εταιρείας «Larnaca Public Transport»
Ρίφθηκαν στα σκουπίδια 294 κιλά φαγητού ανά πολίτη το 2022-Τραγική πρωτιά στην Ε.Ε. για την Κύπρο
Απαντά στις επικρίσεις και ξεκαθαρίζει για τις ενέργειες του ο Φορέας Κοινωνικής Στήριξης
Πέραν των 17 εκ. ευρώ σε εθελοντικές οργανώσεις για το 2023 μέσω σχεδίων κρατικών ενισχύσεων
Τοποθετείται για το Λύκειο Βεργίνας το ΥΠΑΝ-«Από την προηγούμενη σχολική χρονιά οι φωτογραφίες»
Με σκεπτικισμό βλέπει την εναλλακτική φοίτηση η Επίτροπος του Παιδιού